Haberler
Güncelleme:

Emniyetten "Sultangazi'de çocuk kaçırma girişimi"ne ilişkin açıklama: Akli dengesi yerinde değil

Sultangazi'de bir mağaza önünde Suriyeli ailenin kapıda bekleyen 5 yaşındaki çocuğunu çuvala koyarak kaçırmaya çalıştığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Yapılan kontrollerde akli dengesinin bozuk olduğu belirlenen şüpheli adli makamlarca serbest bırakıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (37)

Ünsal:

LAN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL DEYİP SALANLAR SİZİN Kİ YERİNDE Mİ HASTANEYE YATIRSANIZ ADAMI

88
4
yanıtYanıtla
baba:

Ceza kanununda akıl hastaları ile ilgili tedbirler var. Neden uygulanmıyor ? tamam hapis cezası veremiyorsun da, hastaneye yatırabilirsin çünkü toplum için tehlikeli !

82
5
yanıtYanıtla
Mekanci:

Eeee peki bu akli dengesi kacirirken yerinde oluyo nasil oluyo bu ve bu nasil afalet sistemi nasil kanun bu birakin bu isleri artik yeter da adalet kitabimidir nedir degissin artik da akli dengesi yerinde degil madem yatirinda iylessin ya öldurseydi cocugu ne olacakti ozaman ölen ölduguyle kalicakti yazik

46
3
yanıtYanıtla
Hatice Ünlüsoy:

Akli dengesi yerinde degil ama cocugu cuvala koyup kacirmayi düşünmüş .Sokaklarda serbest dolaşmamali. Cocugu kaçırsaydı cocuğa cok kö tü şeyler yapabilirdi. Artık akli dengesi bozuk belgesine sığınmasınlar. Toplumdan uzak ailesinin evinde yada akıl hastenesinde olmalıdır.

40
1
yanıtYanıtla
Murat:

tedavi sürecine başlanmalı. . . .

yanıt0
yanıt0
gidiyeah:

çok şey söylemek istiyorum aklı dengesi yerinde değil serbest bırakılmış ozaman çocuğa birşey yapsaydı yine demek serbest bırakılacak yada illa birşey yapması lazım dimi hay sizin adaletiniz batsın

30
0
yanıtYanıtla
uyanmış türk:

Mesela bir baba Allah korusun durumu farketti ve bu akli dengesi yerinde olmayan adamı öldürdü! Ceza alacak mı? Akli dengesi yerinde olmayanın herşeyi yapmaya hakkı mı var?

26
2
yanıtYanıtla
lancelot:

oldurmek 6 kusurlu harektten bırı oldugu ıcın, kacırma tesebbusu yapan aklı yerınde adamdan daha cok ceza alacagı kesın

yanıt0
yanıt0
Adem:

Ozaman adalet sistemimiz devreyegirer

yanıt0
yanıt0
selim:

serbest bırakmışlar ki başkasının çocuğunu da kaçırsın akli dengesi yeride değilse sokağa salmak nedir yatır hastaneye tedavi ettir devlet değil misin hem bir vatandaşın sağlığına kavuşur hem dışardaki vatndaş zarar görmez

26
1
yanıtYanıtla
Ali:

Ulkede derhal calisma kamplari kurulmali tas ocaklari orman yollari vb yerlerde suclular deliler calistirilmali calismak en iyi tedavidir bak ne kadar guzel olur icerdekiler ye ic yat bir cikiyorlar disari masallah besili tosun gibi hepsi

22
3
yanıtYanıtla
Murat:

Ne kadar cahilce bir yorum. . . suçluları anlarım da hasta olanların günahı ne?

yanıt0
yanıt0
Osman:

Serbest bırakacağına hastaneye yatırsana yarın birgün bir çocuğun başına kötü şeyler gelebilir

16
2
yanıtYanıtla
HÜLYA:

tmm akli dengesi yerinde değil diğelim. Yani bunun akıl hastanesinde tutulması gerekilmiyormu. İllaki birine zarar verdikten sonra mı yani iş işten geçtikten sonramı gereken yapılmalı. Devlet kurumları niye bu yasadaki boşlukları doldurmuyorsunuz.

14
0
yanıtYanıtla
NADELİ:

KATILIYORUM. ÇOCUĞU ÇUVALA KOYUP KAÇIRACAK KADAR AKILLI BENCE

yanıt4
yanıt0
Turan:

Bumu Adalet?

11
0
yanıtYanıtla
BBB:

5 YAŞINDA Kİ ÇOCUĞU KAPININ ÖNÜNDE BIRAKAN ANNEYE NE DEMELİ PEKİ , HEM DE İSTANBUL GİBİ BİR YERDE , MESELA BEN DE BU KISMA ÇOK TAKILDIM.

6
3
yanıtYanıtla
Kukari Badi:

Akli dengesi bozuksa ne toplum içine salıp insanların başına bela ediyorsun. Koy bir rehabilitasyon merkezine tehlike olarak dolaşmasın.

9
0
yanıtYanıtla
ZİYARETÇİ:

KANUNLAR UYGULANDIĞI MÜDDETÇE BİR ANLAM İFADE EDER. ADAMIN ELİNDE ÇUVAL NE ARIYORMUŞ? BELLİ ÖNCEDEN PLANLAYARAK SOKAĞA ÇIKMIŞ.

8
1
yanıtYanıtla
İSYAN:

Bu adamın yaptığına akıl hastası nahanesi ile işlem yapmayan tüm devlet yetkilileri acilen ve tedbiren işten uzaklaştırılmalı ve dahi idari soruşturma ile yetinilmeyip adli soruşturma başlatılmalı ki Kamu vicdanı rahatlasın

9
0
yanıtYanıtla
:

bu kişinin bir daha aynı girişimde bulunmayacağını kim garanti edebilir akıl yoksunuysa devletimizin rehabilitasyon merkezleri var tedavi edilmeli öfke problemi ya da gözüne takılan nesneleri alıp götürme özelliği törpülenmelidir yoksa birinin elinde kalır

6
0
yanıtYanıtla
AD GUNU:

SERBEST MI YANI BIZ DELILERLE MANYAKLARLA YASAMAK ZORUNDA MIYIZ DIYOSUNUZ KI HERKES GARDINI ALSIN KENDINE SAHIP CIKSIN EE O ZAMAN SOKAKLAR GUVENSIZ OLUYO AYRICA BEN KENDIMI KORUMAK ICIN BISE YAPSAM ICERI ATARLAR HASTANEDE OLMASI GEREKEN KISIYI NEDEN SERBEST BIRAKIYOSUNUZ BU SEFER OLMAMIS GIT DAHA FENALARINI YAP DIYE MI

6
0
yanıtYanıtla
MANAS:

LAN HERKESİN AKLI DENGESİ YERİNDE DĞİL. YENİ MODA GALİBA

5
0
yanıtYanıtla
ef:

ortalıkta dolaşması doğrumu illa zarar vermesimi lazım

5
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Raporumu varmış da hemen deli diye bırakmışlar. Öyle bile olsa bir suş işlemiş tıkın içeri hapse veya tımarhaneye. İyi be önüne geleni serbest bırak ne ala memleket. O deli benim çocuğumu öyle kaçıracak bak ben ona ne yapıyorum o zaman da beni de serbest bıraksınlar. ama beni içeri tıkarlar .

5
0
yanıtYanıtla
CORÇ:

TOPLUMUN YARARI İÇİN BİRİSİ KENDİSİNİ FEDA EDİP POTANSİYEL TEHLİKE OLAN AKLİ DENGESİ YERİNDE OLMAYAN BU GİBİ KİŞLERİ ÖLDÜRDÜĞÜNDE DE SUÇLU OLUYOR. . . OZAMAN GÖZETİM ALTINDA TUTUN KARDEŞİM. BİZİ İSTEMEDİĞİMİZ ŞEYLER YAPMAYA MECBUR BIRAKMAYIN.

4
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

İyi canım, her haltı yap, her suçu işle, sonra da akli dengesi yerinde değil deyip bırakıverin ki, başkalarına da zarar versin. Bunları ailelerin eline veriverecekler. . .

3
0
yanıtYanıtla
salo:

Alın içeri akli dengesini yerine getirin kardeşim. . O KADAR!

3
0
yanıtYanıtla
Halil:

Hastalıkla dalga geçerseniz başınıza gelir acı çekersiniz o zaman

0
2
yanıtYanıtla
de:

Biri beni aydınlatabilir mi? Kim suçlu ya da masum demiyorum. Şimdi akli dengesi yerinde olup suç işleyen mi daha tehlikeli, yoksa akli dengesini kontrol edemeyip suç işleyen mi?

1
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Bence bu cocugu degilde ayakkabisi caliyor eskicidir

1
0
yanıtYanıtla
Bafrali:

Özürlü ya da Otizmli Onlari suclamak cahilliktir,kacirmaya kalkti kelimesi yanlistir,ne anlama geldigini bilmezler,Polisin bu kisiyi gerekli saglik kurumuna teslim etmesi gerekirdi,cünkü özürlülerin cogunun düzenli sekilde almasi gereken ilaclar var

0
0
yanıtYanıtla
köyün delisi:

çocuk kaçırmak serbest ama bana .

0
0
yanıtYanıtla
Oku:

Kisacasi yargi demiski, bir cocugu kacirabilir, tecavuz edebilir ve sonrasinda öldurebilir! Cunku akli dengesi yerinde degil degip salivermis!

0
0
yanıtYanıtla
nazm:

İyi güzel bu çocuk farkedildi ve kurtuldu diyelim. inşallah bir daha ki deliliği de fark edilir ve kurtulur çocuklar

0
0
yanıtYanıtla
geronimo:

akli dengesi yerinde olmayan biri neden panikleyip kaçsın. Keşke fotoğrafı çekilip saklansaydı ilerde yine bir masumun canını yakmaktan tekrar anılacaktır. En azından fotoğraf sayesinde eşleşme yapıp ne büyük hata yaptıklarını anlarlardı.

0
0
yanıtYanıtla
??:

nasıl dikkat çekcek tabikiiiiiiiiii çocuk veya kadın. yani bence maaşa bağlanmak için deli numarası yapıyo olabilir. iyice araştırılmalı bence. deli nin çuvala çocuk koyma fikri kimden çıkmış? delinin ne işi olur çuvalla çocukla??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title