Haberler

Son dakika haberi: Erzurum'da husumetli iki ailenin silahlı kavgasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Erzurum'un Karayazı ilçesinde, aralarında arazi anlaşmazlığı ve hayvan otlatma meselesine dayalı husumet bulunan iki ailenin silahlı kavgasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, aralarında arazi anlaşmazlığı ve hayvan otlatma meselesine dayalı husumet bulunan iki ailenin silahlı kavgasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İlçenin Çakmaközü köyünde aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki aile arasında akşam saatlerinde çıkan kavgada silahla vurulan R.K, S.K. ve S.K öldü, R.Ö. de yaralandı.

6 kişi gözaltında

Köye sevk edilen edilen çok sayıda jandarma ekibince müdahale edilen kavgayla ilgili 6 zanlı gözaltına alındı.

Taraflar arasında arazi ve hayvan otlatma meselesi gibi nedenlerden dolayı uzun süredir husumet bulunduğu kaydedildi.

Köyde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Karayazı Erzurum Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (2)

Halit çelik:

Ölen kişilere ALLAH RAHMET EYLESİN AYLESİNE SABİR VERSİN HER İKİ AYLEYEDE ÇOK GEŞMİŞ OLSUN BUNUDA İLETMEK İSDERİM BUNU BUTUN DUNYAYA DİYORUM BİR DAKİKA OLSUN DUŞUNUN BU TOPRAKLARDA NİCE İNSAN SEVİNDİ NİCE HAYALLAR KURULDU TEK BIRİ TEK BİR TELDE GUTURDUMU YERET YAZİK BU AYLELERE YETER YETİM KALAN SAYİPSİZ KALAN AYLELERE

1
0
yanıtYanıtla
Canpolat:

Yazik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title