Haberler

Düzce'de artan vakalar denetimleri arttırdı

Güncelleme:

Düzce'de artan vakalar denetimleri arttırdı -Polis araç içindeki sürücülere maske takması yönünde uyardı Korona virüs vaka sayılarının artış gösterdiği Düzce'de şehrin giriş ve çıkışlarında polis ekipleri tarafından denetimler sıklaştırıldı.

Düzce'de artan vakalar denetimleri arttırdı

-Polis araç içindeki sürücülere maske takması yönünde uyardı

DÜZCE - Korona virüs vaka sayılarının artış gösterdiği Düzce'de şehrin giriş ve çıkışlarında polis ekipleri tarafından denetimler sıklaştırıldı. Denetimlerde maske, sosyal mesafe ve HES kodu sorgulaması yapıyor.

Korona virüs vaka sayılarının yüzde 99'luk artış gösterdiği ve 24 vatandaşın hayatını kaybettiği Düzce'de denetimler sıklaştırıldı. Bu kapsamda vaka sayılarının artmasıyla Düzce'ye giriş çıkış yapan araçlar oluşturulan trafik kontrol noktalarında denetleniyor. TEM Otoyolu Düzce mevkii başta olmak üzere birçok noktada hem giriş hem de çıkış istikametinde denetim gerçekleştiriliyor. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde maske, sosyal mesafe kurallarına konusunda uyarılarda bulunurken diğer yandan da HES Kodu sorgulaması yapılıyor.

Denetimlerin doğru ve yerinde olduğunu söyleyen sürücüler, bu süreçte görevi başında olan çalışanlara teşekkür ederek, virüs salgının en kısa sürede son bulması temennisinde bulundular.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Koronavirüs HES kodu Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title