Haberler

Son dakika haberi! CHP milletvekilinin Pınar Gültekin'in babasına "davadan vazgeçmesini teklif ettiği" iddiası

Güncelleme:

Son dakika haberler... AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayının ardından CHP'li bir milletvekilinin babası Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddialarına ilişkin, "Doğru olmadığına inanmak istediğimiz bu iddiayla...

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayının ardından CHP'li bir milletvekilinin babası Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddialarına ilişkin, "Doğru olmadığına inanmak istediğimiz bu iddiayla ilgili ailemizin ve avukatların söylemlerini dikkatle takip ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Demir, yazılı açıklamasında, Pınar Gültekin'in ailesinin bulunduğu son derece önemli iddiayı büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

Gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Mehmet Yavuz Demir, açıklamasında şu ifadeyi kullandı:

"Doğru olmadığına inanmak istediğimiz bu iddiayla ilgili ailemizin ve avukatların söylemlerini dikkatle takip ediyoruz. Başından bu yana yanında olduğumuz ailemize bir kez daha sabır dileklerimi iletiyor, Pınar kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Yavuz Demir Pınar Gültekin Milletvekili Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (1)

ENİS:

DİZİ FİLM Mİ ÇEKİYORSUN KARDEŞİM?''DEVAMI HAFTAYA''DER GİBİ, BUGÜN 28 ARALIK AÇIKLASANA. NEDEN 5 OCAK GÜNÜ AÇIKLAMA?NE BU SIR?EĞER TELEFON KONUŞMASINI KAYDA ALMADIYSAN BOŞUNA UĞRAŞMA, İSPAT EDEMEZSİN. BU ACININ ÜSTÜNE BİRDE''İFTİRA ATMAKTAN'' SUÇLU BULUNURSUN, HABERİN OLSUN. ALLAH''TAN VE SENDEN BAŞKA M. VEKİLİNİN SÖYLEDİKLERİNİ DUYAN OLSA BİLE YETMEZ. SENİ TAZİYE İÇİN ARAMADIĞI NE MALUM?DE Kİ''İŞİM YOK DA BU ACILI HALİMDE İFTİRA MI ATIYORUM''. KUSURA BAKMA KARDEŞİM HAKİMLER BEYAN DEĞİL, DELİLE BAKAR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title