Haberler

Son dakika haberi | Bakan Yardımcısı Aksu'dan Mamak'ın tarım projelerine övgü

Güncelleme:

Son dakika haberler: Mamak Belediyesini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, belediye eliyle yapılacak tüm projelere destek olacaklarını belirtti.

Mamak Belediyesini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, belediye eliyle yapılacak tüm projelere destek olacaklarını belirtti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Mamak'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aksu'nun ilk adresi Mamak Kaymakamlığı oldu. Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı'yı ziyaret eden Aksu, Sırmalı'ya görevinde başarılar diledi. Aksu ardından sırayla Mamak Belediyesi, Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanlığı ve AK Parti Mamak İlçe Başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi.

Mamak Belediyesi ziyaretinde Mamak'ın tarım projeleri, Mamak Kadın Kooperatifi ve kooperatifin ürettiği organik ürünler hakkında bilgi alan Aksu, Kutludüğün'ün marka ve geleneksel ekmeği olan Kutludüğün ekmeğinden tattı, kooperatifin üreterek satışa sunduğu organik ürünler ve lavanta ürünlerini inceledi. Başkan Köse'nin gayretli çalışmalarını takdir ederek, tarım alanında belediye eliyle yapılacak tüm projelere destek olacaklarını belirten Aksu, "Mamak'ın ihtiyaçları üzerinde Belediye Başkanımızla her daim istişare halindeyiz. Mamak'ta hayata geçirdikleri tarım projeleri ve çalışmalarından dolayı başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Aksu'nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de, "Pandemi süreci tüm dünyaya toprakla uyumlu, doğayla barışık olmamız gerektiğini öğretti. Uyguladığımız tarım projelerimizle üretime katkı sağlamaya devam edeceğiz. Seçim döneminde söylediğim gibi birlikte üretecek, birlikte bölüşecek, birlikte kazanacağız. Kırsal kalkınmada da Güzel Mamak'ı örnek kent yapacağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mamak Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title