Haberler

Son dakika haber: Yaya geçidinde motosikletin çarptığı hamile kadın yaralandı, o anlar kameraya yansıdı

Güncelleme:

Son dakika haberi... Yaya geçidinde motosikletin çarptığı hamile kadın yaralandı, o anlar kameraya yansıdı Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen kadın hastaneye kaldırıldı Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinden geçmeye çalışan hamile kadına...

Yaya geçidinde motosikletin çarptığı hamile kadın yaralandı, o anlar kameraya yansıdı

Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen kadın hastaneye kaldırıldı

Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinden geçmeye çalışan hamile kadına motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan hamile kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaza, Manavgat ilçesi İbrahim Sözen Caddesinde köprü istikametinden Şehit Halil İbrahim Mudul kavşağı istikametine seyir halindeki Ali Arda Tarakçı'nın kullandığı 07 AUD 697 plakalı motosikletin, yaya geçidinden geçmekte olan Betül Özdemir isimli kadına çarpması sonucunda meydana geldi. Çarpmanın şiddetiyle yola savrularak yaralanan ve hamile olduğu gözlenen Betül Özdemir'in yardımına eşi ve çevredeki vatandaşlar koştu. Özdemir, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Manavgat Devlet Hastanesinde yapılan tetkiklerde Özdemir ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, 112 sağlık ekibinin olay yerine gelmesinin ardından sekerek gelen motosiklet sürücüsünün ayağında kırık olabileceği ihtimaline karşın sağlık ekibi tarafından atel takıldı. Motosiklet sürücüsünün de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"Kaza anı güvenlik kamerasında"

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı. Görüntülerde, Betül Özdemir'in eşiyle birlikte motosikletle geldiği, motosikletten inip yaya geçidinden geçtiği sırada motosikletin hızla gelerek çarptığı ve savurduğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Manavgat Antalya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title