Haberler
Güncelleme:

Bedava döner sosyal mesafeyi unutturdu

Sultangazi'de gerçekleştirilen bir lokanta açılışında bedava döner dağıtılınca sosyal mesafe ve maske takma kuralı hiçe sayıldı. Koronavirüs riskini unutan kalabalığı dağıtmak üzere bölgeye gelen polis ekipleri şaşkınlığını gizleyemeyerek, "O kadar tedbir alıyoruz. Sizin yaptığınıza bakın!" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

sadrazam mülayim paşa:

İnsanlar aç aaç

3
1
yanıtYanıtla
meczup:

bizim millet bedava şeye bayılır bu şey makarna olur, kömür olur, devlet büyüğümüzün o mübarek elleriyle dağıttığı kovidli çay olur farketmez bu millete beleş mezar var de içine atlar atlamasada eşi dostu gömer bir ara hain dış güçlerin kirli emellerini bozup doların hükümranlığına son vermek için haşmetlilerinin öncülüğünde 100 dolar bozdurana yarım ekmekmek arası beleşdöner kampanyası yapıldı o zaman dolar ikibuçuk liraydı galiba şimdi dolar ata binmiş on liraya doğru dıgıdık dıgıdık gidiyor

2
1
yanıtYanıtla
yusufcuk:

İşletme sahibi bedava döner dağıtmamalıydı bu dönemde. Açılışa gerek yok. Artık o eski hayatı unutun. Bir türlü unutamadık hala eski normali yaşamaya çalışıyoruz. Her gün 50 kişi ölüyor. Ülkemizde salgın var ve insanlar hala eski normali yaşamaya çalışıyor.

2
0
yanıtYanıtla
Xyz:

Bu millete bedava mezar göster, onun başında kavga çıkar

2
0
yanıtYanıtla
Ne zaman adam oluruz?:

Maddi çıkarlar arka planda olduğu ve de başkasından beklediğimiz davranışları kendimiz yaptığımız zaman adam oluruz. Herkes aynı durumda aynı doğruyu ya da aynı yanlışı yapıyor. Herkes kendisini farklı sanıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title