Haberler

Son dakika haber: Şehit ve gazi ailelerinden Türkiye'ye sahip çıkın çağrısı

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi... 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, son yaşanan olaylarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu üzerinden Türkiye'nin hedef alındığını belirterek ülkeye sahip çıkılması çağrısında bulundu.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, son yaşanan olaylarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu üzerinden Türkiye'nin hedef alındığını belirterek ülkeye sahip çıkılması çağrısında bulundu.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya karşı yaptığı açıklamalarla gündem oluşturan suç örgütü lideri Sedat Peker'e şehit ve gazi aileleri adına tepki gösterdi. Şehit ve gazi aileleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanında olduklarını açıklarken Başkan Gündüz, hedefin Türkiye, milli birlik ve huzur ortamı olduğunu belirtti. Başkan Gündüz, "Suç örgütü lideri Sedat Peker son günlerde birilerinin çığırtkanlığını yaparak başta terörle ve suç örgütleriyle mücadelede tarih yazan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere birçok siyasetçiyi hedef alan videolar ile ülkenin gündemini meşgul etmektedir. Türkiye'yi hedef alan suç örgütü liderine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ardından kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sert açıklamalar gelmişti. Biz şehit aileleri ve gazileri olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da hem kahraman İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun hem Cumhur ittifakının her şart ve koşulda yanındayız. Son dönemde ülkemizdeki huzur, güven ve istikrar iklimini hedef alan çeteleri, terör örgütlerine ve uluslararası emperyalist güçlere karşı milletçe kale gibi durup tüm kirli oyunları ve tuzakları bozacağız. FETÖ ve türevlerinin yıllarca kullanmış olduğu bu sinsi yöntemleri kullanan çete lideri ve onu kullanan güçler şunu asla unutmasınlar. Türkiye eski Türkiye değil. Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi hiç kimse bozamaz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Süleyman Soylu Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title