Haberler

Patlıcan ve zeytin dolu çuvallarından uyuşturucu ele geçirildi

Güncelleme:

Patlıcan ve zeytin dolu çuvallarından uyuşturucu ele geçirildi

Konya'da çuval içerisinde zeytin ve patlıcanların arasına gizlenmiş ve polisten kaçarken kaza yapan bir araçta toplamda 76 kilo 308 gram plaka esrar ele geçirildi

KONYA - Konya polisinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda; çuval içerisinde patlıcan ve zeytinlerin arasına gizlenmiş 18 kilo 308 gram, polisten kaçarken kaza yapan bir otomobilde de 58 kilogram olmak üzere toplamda 76 kilo 308 gram plaka esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Ereğli Yolu Uygulama Noktasında şüpheli bir otomobili durdurdu. Araçta hassas burunlu narkotik köpeğiyle yapılan aramalarda 18 kilo 308 gram plaka esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi, uyuşturucu ticareti yapmak ve nakletmek suçundan gözaltına alındı.

Polisten kaçan uyuşturucu tacirleri kaza yapınca yakalandı

Öte yandan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle yaptıkları müşterek analiz çalışmaları neticesinde, öncü-artçı iki araçla uyuşturucu sevkiyatı yapacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan takip sonrasında öncü araç Ereğli Yolu Uygulama noktasında durdurulurken, artçı olarak tabir edilen ikinci araç ise 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Polisle yaşanan kovalama sonunda kaçan otomobil yaralamalı kazaya karıştı. Yaya olarak kaçmaya başlayan 3 şüpheli şahıslar, polisler tarafından yakalandı. Kaza yapan araçta narkotik köpeğinin desteğiyle yapılan aramada, koltukların arka kısımlarına gizlenmiş 58 kilogram plaka esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Konya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title