Haberler

Son dakika haber... Otoyol kenarına atılan sigara izmariti yangına neden oldu

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Otoyol kenarına atılan sigara izmariti yangına neden oldu Otoyol kenarında ağaçlık alanda bir araçtan atılan sigara izmariti yüzünden başlayan yangın yoldan geçen araçları tehdit etti Alevler otoyola kadar yükseldi Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda sönmemiş...

Otoyol kenarına atılan sigara izmariti yangına neden oldu

Otoyol kenarında ağaçlık alanda bir araçtan atılan sigara izmariti yüzünden başlayan yangın yoldan geçen araçları tehdit etti

Alevler otoyola kadar yükseldi

BURSA - Bursa-İstanbul- İzmir Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda sönmemiş sigara izmariti yüzünden çıkan yangın yoldan geçen araçlara korku dolu anlar yaşattı. Yangının ağaçlık bölgeye sıçramasıyla alevler otoyola kadar ulaştı. O anlar drone ile havadan görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre,İstanbul-İzmir-Bursa Otoyolunda seyreden bir araçtan söndürülmeden atılan sigara izmariti, Yolçatı mevkisinde otoyolun kenarında bulunan otların tutuşmasına sebep oldu. Kısa sürede büyüyen yangın ağaçlık alana sıçrayınca alevler yola kadar yükseldi. O anlar drone ile havadan görüntülenirken yoldan geçen sürücülerde alevler ve yoğun duman sebebiyle tehlike atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının yoldan geçen bir araçtan söndürülmeden atılan sigara izmaritinden çıktığı belirtildi.

Yangın uzmanları aşırı sıcak havalar sebebiyle kuru bitki örtülerinin büyüteç etkisi yapan bir cam parçasının yaydığı ısıdan bile tutuştuğunu belirterek özellikle seyahat eden vatandaşlardan araçlarından boş şişe, söndürülmemiş sigara izmariti atmamalarını önemle istedi. Öte yandan otoyoldaki güvenlik kameralarının incelendiği olayla ilgili başlatılan tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title