Haberler

Son dakika gündem: Çocuklar, Dünya Temizlik Gününde doğa temizliği yaptı

Güncelleme:

Son dakika haber... Manisa'nın Demirci ilçesinde 18 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında öğrenciler, doğa temizliği yaptı.

Manisa'nın Demirci ilçesinde 18 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında öğrenciler, doğa temizliği yaptı.

Demirci Belediyesi, Bardakçılar Derneği ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda bir araya gelen çocuklar ve velileri ile doğa sever vatandaşlar, Bardakçı Mahallesindeki Cevizlidere, Sığırova, Sarıçayır ve Güldürdek mevkilerinde çevre temizliği yaptı.

"Temiz Dünya İçin Hep Birlikte El Ele" yazılı tişörtlerle temizliğe katılan öğrencilere meyve suyu ve kek ikram edildi.

Bardakçılılar Derneği Başkanı Ayşe Karagül yaptığı açıklamada, Demirci Belediyesi desteğiyle yaptıkları etkinlikle bir farkındalık oluşturmak istediklerini, yeni neslin çevresine karşı sorumlu yetişmesini istediklerini ifade etti.

Karagül, "Çocuklar, çevre bilincini bu etkinliklerle özümsüyor. Şu ana kadar 70 torba çöp topladık. Toplamaya devam ediyoruz. Özellikle çok sayıda cam şişe ve plastik şişe doğaya atılmış." dedi.

Bardakçı İlkokulunda eğitim gören Fatma Yıldız ise doğanın kirletilmesine çok üzüldüğünü, temiz tutulması için çaba göstereceğini dile getirdi.

Rabia Şalgam ise "Doğayı temiz tutmalıyız. Kirli olursa canlılar yaşayamaz. Bu yüzden bugünümüz çöp toplamaya ayırdık." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarcık Demirci Manisa Eylül Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title