Haberler

Son dakika haber | Korona virüslü öğrenciyi sınava ekipler götürdü

Güncelleme:

Son dakika genel haberi: Korona virüslü öğrenciyi sınava ekipler götürdü Erdoğan'ın görüştüğü Abdulkadir'in ailesi korona virüse yakalandı, ağabeyini okula ekipler götürdü Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen 4 yaşındaki Abdulkadir Tunçel ailesi ile birlikte...

Korona virüslü öğrenciyi sınava ekipler götürdü

Erdoğan'ın görüştüğü Abdulkadir'in ailesi korona virüse yakalandı, ağabeyini okula ekipler götürdü

İSTANBUL - Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen 4 yaşındaki Abdulkadir Tunçel ailesi ile birlikte korona virüse yakalandı. Bugün sınava girecek olan ağabeyi Sağlık Bakanlığı filyasyon ekipleri tarafından okuluna götürülürken minik çocuk kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hediye edilen oyuncak ile ağabeyini sınava uğurladı.

Abdulkadir Tunçel, beyninde bulunan tümör nedeniyle Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada babası Ömer Tunçel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çocuğunun kendisini çok sevdiğini belirten bir tweet attı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hastanenin açılış töreninde küçük çocukla telekonferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştirerek çocuğa bir oyuncak ambulans hediye etmişti.

Minik çocuk tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi ancak bu sefer de aile korana virüse yakalandı. Genel sağlık durumları iyi olan aile evde tedavi görüyor. Ailenin büyük çocuğu Muhammed Emin'in ise bugün İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na girmesi gerekiyordu. Aile durumu Sağlık Bakanlığı'na bildirdi ve yardım talebinde bulundu. Bunun üzerine çocuğun sınava götürülmesi için bir filyasyon ekibi görevlendirildi. Özel kıyafetlerle çocuğun evine gelen filyasyon görevlileri, çocuğu sınava gireceği TOKİ Kayaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne götürdü. Öte yandan diğer hasta olan çocukların da filyasyon ekipleri tarafından okullara getirildiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüs Kartal Genel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title