Haberler
Güncelleme:

Sapık komşu, 5 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunup valize koymaya çalışmış

Kocaeli'de 5 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili konuşan küçük kızın babası, "Komşum, kızıma cinsel istismarda bulunduktan sonra boş bir valize koymaya çalıştı" dedi. Öte yandan, şüpheli hakkında ilk duruşmaya kadar ev hapsi cezası verildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

kürşat:

eğer haber doğruysa senin ALLAH belanı versin. pislik yaratık. birde çocuğuda varmış.

18
3
yanıtYanıtla
Rabbani_Rasta:

Katile ve tecavüzcülere ev hapsi verilmeye başlandı. dün bir haber izledim kan dondurucu çocuğu boynundan silahla vurmuş bursada adam şaka yaptım demiş salmışlar. bu kararları veren hakimler ömür boyu görevden uzaklaştırılmalı

14
1
yanıtYanıtla
adil:

sonra derlerki neden adam vururlar işte bunun yüzünden

9
4
yanıtYanıtla
Nedim:

Çocuğunuza sahip çıkın cahiller. Bahçede oynuyorsa gözünün önünden ayırmayacaksın. Sende oturup bahçede çayını içeceksin. Oyun bitince alacaksın kızını eve götüreceksin. Dışarıdan araba yanaşır içine atarlar, komşu evine kilitler vs vs. Devir değişti, dünyanın çivisi çıktı.

10
0
yanıtYanıtla
ENGİN:

ÜLKE HİNDİSTANA DÖNDÜ ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

8
1
yanıtYanıtla
alis:

bu ülkenin çivisi çıktı hergün rezil rezil haberler duymaktan bıktım, ne hallere geldik, can mal güvenliği kalmadı Allah umuduna yaşıyoruz, her an neyle karşılaşacamız da belli değil.

6
3
yanıtYanıtla
mehmet:

yemeği yedim key6if çayı içerken haber okuyayım ddim ehr şey stabil ve güzeldi bu haberi okuyunca midem alt üst oldu kusasım geldi bu tipler hsta sağlıklı bir insan nasıl böyle düşünebilir ya aklım almıyor

7
1
yanıtYanıtla
kısas:

idama karşı çıkan bir chp var sağolsun iktidarda geç kalıyo o da ayrı bir sorun

3
5
yanıtYanıtla
songüll:

çocuk kafasından neden uydursun durup dururken 5 yaşında. Allah belasını versin bu yaratığın . ne diyelim. allah bin beter etsin bu dünya da can çeşişerek öl geber sana bin türlü eziyet etsinler devlet idam etmiyorsa da her gün işkence yapsın bu yaratıkları

7
1
yanıtYanıtla
adaletsizadalet:

Yapamyın böyle böyle adalet olmaz cocuk hersei söylediyse ne diye ev hapsi. ASIN bu sapıkları hırsızları trafik kurallarına uymyana ları;!

6
1
yanıtYanıtla
mehmet:

tam yemeği yedim keyif çayı içerken nette takılayım dedim keyfimde yerinde bu habere denk geldim şu an kusmak üzeriyim midem alt üst oldu . . .

6
1
yanıtYanıtla
.:

şu haberlerde mağdurların fotoğrafını gere gere koymaktan bıkmadınız! bu sefer yüzü buzlamışsınız ama yine de gerek yok o fotografa.

4
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Hükümetin ruhsal durumu topluma yansıyor.

0
2
yanıtYanıtla
hamdolsun:

kanal istanbul açılınca her şey düzelecek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title