Haberler

Son dakika haber: "Kamyon Tiyatrosu", çocukları "Turta girmemiş orman" oyunu ile eğlendirdi

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinesinde Ardahan'a gelen "Kamyon Tiyatrosu", Ardahanlı çocuklara açık havada oyun sergiledi.

Vali Hüseyin Öner'in davetiyle kente gelen Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tiyatro ekibi, valilik bahçesinde "Turta girmemiş orman" oyunuyla çocuklarla buluştu.

Oyun öncesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında görevlilerce alana gelenlerin sosyal mesafe kuralına uymaları istendi. Ayrıca bu çerçevede çocukların ateşi ölçüldü, kendilerine maske dağıtılıp dezenfektan verildi.

Vali Öner, burada yaptığı konuşmada, bugün Ardahanlı çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Salgın sürecinde herkesin moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu dile getiren Öner, "Ardahan küçük bir ilimiz. Dolayısıyla bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Salgınla mücadele ettiğimiz bu süreçte etkinlikler bizler kadar çocuklarımız için de önemli. Farklılıkları çocuklarımıza yaşatmamız lazım. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt bey bizi kırmadılar, ekibi buraya yönlendirdiler. Ardahanlı çocuklara güzel bir ortam yaşattıkları için başta Mustafa Kurt bey olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Oyunun bir bölümünü çocuklarla birlikte izleyen Öner, oyun sonrası tiyatro ekibine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ardahan Kültür Sanat Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title