Haberler

Son dakika haber! Irak Türkmen Cephesi Başkanı Salihi'den Destici'ye teşekkür mektubu

Güncelleme:

Son dakika haberleri: Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı Ersat Salihi, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teşekkür ederek, "Varlığınız Türkmen davası için büyük bir güç, Türkmen halkı için sarsılmaz bir dayanaktır.

Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı Ersat Salihi, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teşekkür ederek, "Varlığınız Türkmen davası için büyük bir güç, Türkmen halkı için sarsılmaz bir dayanaktır. Var olunuz" dedi.

Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı Ersat Salihi, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye Türkmeneli davasına vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür mektubu yolladı. Salihi mektupta, "Türkmeneli Türklüğü ve haklı davasına vermiş olduğunuz destek ve sunduğunuz hizmetlerin milletimizin vicdanında müstesna bir yeri vardır. Son dönemlerde Irak'ta yeni bakanlar kurulu kabinesi oluşturulması ve Türkmenlerin temsil edilmesi hususunda gösterdiğiniz hassasiyet, yakın ilgi ve alakanız için şahsınıza ve partinizin tüm kıymetli mensubu davadaşlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Bu desteğinizi her zaman arkamızda bulacağımızdan şüphemiz yoktur. Varlığınız Türkmen davası için büyük bir güç, Türkmen halkı için sarsılmaz bir dayanaktır. Var olunuz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Irak Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title