Haberler

Son dakika haber... Gebze'de koronavirüs denetimleri

Güncelleme:

Son dakika gelişmesine göre Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçede denetimlerin sürdüğünü bildirdi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçede denetimlerin sürdüğünü bildirdi.

Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, maske, mesafe ve hijyen konusundaki denetimlerin 10 filyasyon personeliyle yapıldığını söyledi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in de katıldığı denetimlerde her hafta düzenli aralıklarla saha denetimlerine çıktıklarını aktaran Kadıoğlu, şunları kaydetti:

"Toplu yaşam alanlarının yoğun olduğu çarşı, alışveriş yerleri, kapalı pazarları, kafetaryaları ve toplu taşıma araçlarını denetlemeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı, maskelerini hiçbir şekilde çıkarmamaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarıyoruz. Hijyen ve temizlik zaten olmazsa olmazımız. Pandemi sürecinde çok kritik bir sürece giriyoruz. Yasakların ve kısıtlamaların yaşanmaması adına tüm Gebzeli vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor. Bu süreci hep birlikte aşacağımıza inanıyorum.Yeniden yasaklarının gelmemesi için lütfen sokakta, caddede her yerde lütfen dikkatli olalım."

Kaynak: AA / Sağlık

İlhan Kadıoğlu Kadıoğlu Gebze Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title