Haberler
Güncelleme:

Engelli adamın darp sonrası ölümüne ikinci tutuklama

Antalya'da evinin önünde park meselesi yüzünden çıkan kavgada darbedildikten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden yüzde 90 engelli adamın ölümüne ilişkin daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan bir kişi, daha tekrar gözaltına alınıp tutuklandı. Daha önce şahsın babası tutuklanmıştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (34)

angaralı:

engelli adam ölmeseydi döven caniler elini kolunu sallaya sallaya ortalıkta gezmeye devam edecekti. Yaptıkları yanlarına kar kalacaktı. Nasıl adalet bu ??????

50
0
yanıtYanıtla
üzgün:

Eskiden insanlar küçüğünü büyüğünü bilir saygı sevgi vardı. Paramız yoktu kuyruklar vardı ama huzurumuz vardı insanlığımız vardı yardımlaşma vardı şimdi millet te saygı sevgi ne büyükleri biliyor ne küçükleri biliyor herkes birer ateş barut olmuş patlamaya hazır . tecavüzler kardeş kardeşi öldürüyor gasp hırsızlık kavgalar dolandırıcılık karı koca cinayetleri daha neler neler ne olaylar oluyor. Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah

30
2
yanıtYanıtla
senar:

Biz engelli olduğunu bilmiyorduk yoksa elini ayağını öpredik deyip 3-5 yıla çıkarlar, Adaletsiz dünya

29
0
yanıtYanıtla
Ormanci:

Millette din iman vicdan kalmamış

26
0
yanıtYanıtla
orda:

Kardeş bu ülkenin ? ı kendine müslüman diyor. İşinize gelince bu müslüman işinize gelmeyince yok bu müslümanlık değil. İnsan olmak yada olmamak bu dinle alakalı birşey değil.

yanıt2
yanıt0
xy:

şunu anlamıyorum; bu olaydan hemen sonra neden tutuklanmadılar? bu kadar kolaymı yani birilerini döv serbest kal. . çok yazık. .

23
1
yanıtYanıtla
Togay onur:

Kardeş kavganın dövüşün az yaşandığı ülkelere git bak ,darp izi yapmayan bir yumruk atmanın belirli bir para cezası var ,bildiğim kadarıyla gurcistanda son onyılda tek bir cinayet vakası görülmemiş kimse kavgaya yanaşmıyor,bagzi şeylerin üzerinde önemle durulması lazım artık Türkıye de

yanıt1
yanıt0
The barbarıan:

Adalet sistemin iyice laşkalaşmış, kanunların desen evlere şenlik, hala cart cart şeriat gelsin diye bağırmlan yok mu?; Beni deli ediyor...

15
8
yanıtYanıtla
Seyfi:

Bu tam idamlık.her seçim öncesi idamı getiricez diyor lar ama getirmiyorlar neden korkuyorlar.bunu yapanlar yaşamayı hak ediyorlarmi, kimbilir daha kimlere ne zalimlikler yaptılar,derhal elektirikli sandalye gelmeli ve canli yayında yanişini seyretmeli

20
1
yanıtYanıtla
İzzet:

Allah belanızı versin sizin

20
0
yanıtYanıtla
678:

lanet olsun engellilere hayvanlara zulüm eden imansız alçaklara

19
0
yanıtYanıtla
justice?:

eliniz ayagınız kırılaydı keşkeç inşallah içerde beter bi şekilde geberirsiniz de ölünüzü de ailenize vermeyip bi lağam çukuruna atarlar !!!

14
0
yanıtYanıtla
Hukuk ögrenci:

Park yeri yüzünden müebbet hapis cahillik en büyük düşmandır Allah rahmet eylesin

12
0
yanıtYanıtla
aydın:

keşke müebbet verseler. ceza alıp çıkıyorlar geri

yanıt6
yanıt0
876:

engellli, el kaldıranlara lanet olsun nerde bu zalimler niye yakalanmıyor engellilere şiddet uygulayanları allaha havale ediyoruz amin

11
0
yanıtYanıtla
ahmet kul:

insan denmez bunlara hapiste cürüsünler

9
0
yanıtYanıtla
Maltepeli Hasan Tahsin Usta:

Cahillik başka bir açıklaması yok.

8
0
yanıtYanıtla
QEFR:

İKİ GÜN SONR ABIRAKIRSINIZ

6
1
yanıtYanıtla
Gökhan:

Engelli insanada bu yapılırmı Bazen insanlar arasında yaşadığımızı zannediyoruz ama bir bakıyoruz Şeytan yada Azrail çıkıyor

6
0
yanıtYanıtla
Alper:

Turkiyede bu kadar yabani insanlarin olmasi anlasilir gibi degil. . Ozurlu bi insana el kaldirmak ne demek. . ne kadar mutsuz umutsuz bi ruh halinde yasiyor olmalari lazim ki boyle rahat cana kiyabiliyorlar. . Okullarda yogun ahlak egitimi verilmeli , bu isi okullar yapacak, hem cok kulturlu olacaksin hem de cok inancli . . . asil bi nesil yetismeli. . . Allah sevgisi ve korkusu insanlarin icine tam islemeden vicdansizliklar, cinayetler, kavgalar , hasetler, yani kotu olan hicbirsey bitmez. .

5
1
yanıtYanıtla
Bence:

Ahlâk,terbiye,saygı,sevgi eğitimi ailede verilir.

yanıt2
yanıt0
BU nEDIR ?:

Ver 20 sene gec gıt , birine 1-2 yumruk atınca sinirin gecer yani sakinleşmen lazım , kusura bakma birini öldürene kadar dövüyorsan sende bir sıkıntı var demektır bu toplumun içindede gezmesin böyle insanlar.

3
2
yanıtYanıtla
sosyal medyanın adaleti:

adaletin uygulanması sosyal medyadaki tepkiye göre olacaksa savcıya hakime gerek yok herkes kendi adaletini kendi uygulasın. adalet bakanlığındaki şahıslar boş para yemesin.

5
0
yanıtYanıtla
Alpren:

adamcağız rahmetl olmasa baba oğul sokaklarda gezmeye devam edecekti demekki.

4
0
yanıtYanıtla
adalet:

istediğin kadar eziyet yap, işkence yap ceza yok. Sadece ölürse ceza alıyorlar. ALLAH kahretsin böyle adaleti. böyle adalet hangi ülkede varsa .

4
0
yanıtYanıtla
DAVUT:

Darp olaylarında nedense saldırganlara pek hoşgörül davranılıyor. Yani illa ortada silah, bıçak gibi bir suç aleti mi olmalı? Zavallı adamın yüzünü tekmelerle tepinerek ezmişler, hem de ailesinin yanında! Nasıl bir sadistliktir! Yani sosyal medyadan ses gelmeseydi o savcı efendi bunları salmıştı, bunlar da dışarıda elini kolunu sallayıp, şikâyetçi olmamaları için diğer aile üyelerini tehdit ediyordu. İyi ki halkın sesi var, adaleti bir avuç savcı hakimin eline bırakmamak lazım.

3
0
yanıtYanıtla
adammısnız:

nasıl bı adamlık bu engelliyi dövmek öldurmek nedır

3
0
yanıtYanıtla
ASYA:

ADALET BU ÜLKEDE SADECE İSİMDEN İBARET. YAZIK ÇOK YAZIK. .

3
0
yanıtYanıtla
vesta:

Toplumsal cinnet geçiriyoruz

2
0
yanıtYanıtla
KAPTAN:

TAKIM ELBİSE HAYAT KURTARACAKMI BAKALIM.

2
0
yanıtYanıtla
metin madenkökü:

yazIk Allah rahmet eylesin

2
0
yanıtYanıtla
hkn:

Kısas bu yüzden şart

2
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Savcı neden serbest bırakır anlamış değilim. Bu merhumun ölümüne kim neden olmuşssa idam et gitsin. Kısasa kısas. .

2
0
yanıtYanıtla
yuh beeee:

nasıl bi ülke olduk, dolandırıcılıklar arttı. hırsızlık arttı. adam öldürme arttı. insanın başına birşey gelmemesi mucize hale geliyor. oturduğum yerden korkuyorum acaba bugün ne olur diye. . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title