Haberler

Son dakika haber | Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdem Sarıbaş'ı ziyaret etti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdem Sarıbaş'ı ziyaret etti.

Helvacıoğlu, ziyarette Sarıbaş'a yeni görevinde başarılar diledi.

Vatandaşların huzuru ve güvenliği için birlikte çalışmalar yapacaklarını belirten Helvacıoğlu, Keşan'ın en huzurlu ilçelerinden olacağını kaydetti.

Sarıbaş da ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Helvacıoğlu'ndan şehit ailesine ziyaret

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, şehit Soner Danacı'nın ailesini ziyaret etti.

Helvacıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, şehitleri hiçbir zaman unutmadıklarını belirtti.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında şehit ailelerine ziyaretlerin devam edeceğini aktaran Helvacıoğlu, "Devletimizin ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz şehitlerimizi hiç unutmayacak, emanetleri olan ailelerinin her yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis Mustafapaşa da yer aldı.

Keşan'da sokak hayvanları unutulmadı

Keşan Belediyesi'nce ilçenin çeşitli noktalarındaki mama odaklarına mama bırakıldı.

Belediye ekipleri sokak sokak gezerek boş olan mama odaklarına sokak hayvanları için mama koydu. Sokak hayvanları için oluşturulan suluklar da doldurdu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Helvacıoğlu Jandarma Keşan Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title