Haberler

Son dakika haber! Çoruh EDAŞ, Artvin ve Rize'deki sel felaketlerinde 7 gün 24 saat sahada hizmet verdi

Güncelleme:

Son dakika ekonomi haberi: Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ (Çoruh EDAŞ), Artvin ve Rize'de meydana gelen sel felaketinin ilk anından itibaren kesintisiz enerji arzı için bölgede 7 gün 24 saat hizmet verdi.

Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ (Çoruh EDAŞ), Artvin ve Rize'de meydana gelen sel felaketinin ilk anından itibaren kesintisiz enerji arzı için bölgede 7 gün 24 saat hizmet verdi.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde faaliyetlerini sürdüren Çoruh EDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, yoğun yağış nedeniyle derelerin taşması sonucu hasar gören ilçe ve beldelerde gece gündüz çalışmalarını sürdürerek, mobil jeneratörleriyle AFAD'a kritik noktalarda aydınlatma desteği sağladı.

Rize Fındıklı sel felaketinden 27 trafonun etkilenerek 1709 abonenin enerjisiz kaldığını belirten Çoruh EDAŞ yetkilileri, Fındıklı ilçesinde sürdürülen yoğun çalışmalar sonucu birkaç saat içinde tüm kesintilerin giderildiğini kaydetti.

Artvin Arhavi ilçesinde felaketin etkilerinin giderek artması sonucu 101 trafo etkilendi, 11 bin 40 abone enerjisiz kaldı. Bu kapsamda, 28 trafoyu en kısa sürede enerjiye kavuşturan şirket, 25 trafoda ise can ve mal güvenliği sebebiyle kısa süreli enerji kesintisi uyguladı.

Şirket, kesinti uygulanan trafolara AFAD Artvin Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve yerel yönetimler desteğiyle sürdürülen çalışmalar neticesinde yeniden enerji verildiğini ifade etti.

Arhavi'de 158 aboneye 2 gün, 69 aboneye 3 gün jeneratörle enerji desteği sağlayan şirket, herhangi bir risk durumunda hızla müdahale edebilmek adına, ekiplerinin özverili bir şekilde, gerekli teçhizatlarla afet bölgesinde hazır durumda olduklarını bildirdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Artvin Rize Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title