Haberler

Son dakika haber... Çiğli Belediyesinde bakanlıktan 'Sıfır Atık Belgesi'

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Doğa ve çevre dostu belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Çiğli Belediyesi, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığından "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı.

Doğa ve çevre dostu belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Çiğli Belediyesi, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığından "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı.

Çiğli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sıfır Atık Yönetim Sistemi doğrultusunda, Belediye idari binasına ve şantiye tesisine ayrıştırıcı atık biriktirme ekipmanları kuruldu. Kentin belirli noktalarına Sıfır Atık Biriktirme konteynerleri bırakıldı. Tehlikeli Atık Geçici Depolama Alanı oluşturuldu. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra pandemi döneminde evlerden atık toplama uygulaması başlatıldı. Vatandaşlara devam eden hizmetlerle ilgili bilgi vermek ve farkındalıklarını artırmak amacıyla da sosyal medya, billboard ve afişlerle geri dönüşümün önemine dair duyurularda bulunuluyor.

Başkan Gümrükçü: "Geleceğimiz için sıfır atık"

Sağlıklı bir gelecek için geri dönüşüm ve sıfır atık konularına önem verdiklerinin altını çizen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Geri kazanabilecek atıkların çöplere atılmadan ayrıştırılarak geri dönüşüme girmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve geri dönüşüm ağına dahil etmek için farklı projeler geliştiriyoruz. Hizmet ve projelerimiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Sıfır Atık Yönetmeliğince değerlendirilmiş olup Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini korumak için aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çiğli Belediyesi Çiğli Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title