Haberler

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'ı ziyaret etti

Güncelleme:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, partilerinin "adalet yürüyüşü" ile başlayan, sonrasında İYİ Parti'ye 15 milletvekili vererek Millet İttifakı'nı kuran sürecin, son yerel seçimde büyük başarıyla sonuçlandığını söyledi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, partilerinin "adalet yürüyüşü" ile başlayan, sonrasında İYİ Parti'ye 15 milletvekili vererek Millet İttifakı'nı kuran sürecin, son yerel seçimde büyük başarıyla sonuçlandığını söyledi.

Nazlıaka, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaretinde, kentin özel bir şehir olduğunu ifade etti.

Doğasıyla tarihiyle kimliğiyle mutfağıyla insanıyla Hatay'ın öne çıktığını vurgulayan Nazlıaka, "Hatay, medeniyetlerin beşiği, farklılıklardan fark yaratabilen, her kesimi kucaklayabilen herkesin özgürce yaşayabildiği bir şehir. Bizler de diliyoruz ki Hatay'daki yaşam biçimi tüm Türkiye'ye yayılsın, buradaki ışık tüm Türkiye'yi aydınlatsın." dedi.

Türkiye'nin her yerini gezerek vatandaşların dertlerini dilediklerini belirten Nazlıaka, şöyle devam etti:

"Partimizin adalet yürüyüşü ile başlayan, sonrasında İYİ Parti'ye 15 milletvekili vererek Millet İttifakı'nı kuran süreç, son olarak yerel seçimlerde büyük bir başarıyla sonuçlandı. Şu anda Türkiye'nin gayrisafi milli hasılasının yarıdan fazlası CHP'li belediyeler tarafından yönetiliyor. Genel nüfusun yarıdan fazlası CHP'li belediyeler tarafından yönetiliyor. İşte bu 31 Mart'taki ışık, daha sonra 23 Haziran'da İstanbul'da ayrıca değer bulan seçim sonuçları bize artık Türkiye'de bir değişimin kaçınılmaz olduğunu gösterdi. Genel Başkanımız, milletvekillerimiz ve kadın kolları olarak il il, ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle geziyoruz. Her yerde halkımıza gerçekleri anlatıyoruz. Onların dertlerini dinliyoruz."

Diğer ziyaretler

Nazlıaka, beraberindeki heyetle daha sonra partisinin il başkanlığında kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Buradaki konuşmasında İstanbul Sözleşmesi'nin bazı kesimler tarafından halen tam olarak bilinmediğini savunan Nazlıaka, "Bizler 1 Temmuz'a kadar yürüyecek olan bu fesih sürecinin tamamlanma aşamasına kadar her türlü çalışmayı yürüteceğiz." dedi.

Nazlıaka daha sonra partisinin Defne ve Samandağ ilçe teşkilatlarının yanı sıra Defne Belediyesi Kadın Dayanışma Evi, Samandağ Belediyesi İpek Evi, Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatifi ile Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'ı da ziyaret etti.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title