Haberler

Son dakika haber: Bahşılı'da 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nın temeli atıldı

Güncelleme:

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nın temeli törenle atıldı.

Törene katılan Vali Yunus Sezer, meydana yapılacak 15 Temmuz projesinin hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ise tören alanının 6 bin 830 metrekare olduğunu, planlamada 5 bin 400 metrekare alan içerisine meydan düzenlemesi için projenin tamamlandığını söyledi.

Kalan 1430 metrekare alan içerisinde Bashşılı Kültür Merkezi binasının projelendirildiğini belirten Tekin, "Kültür ve Turizm Bakanlığı ile protokol imzalanmıştır. Meydanda ayrıca 16 Türk devletlerinin bayrakları ve anıtı, hareketli fıskiyeli su havuzu, 8 adet kamelya, oturma bankları, gazebo çadırları ve tuvaletler bulunmaktadır." dedi.

Konuşmaların ardından davetliler butonlara basarak temel attı.

Programa, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Uğur Özmen, Bahşılı Kaymakamı Bekir Yalçın, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yunus Sezer Kırıkkale 15 Temmuz Bahşılı Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title