Haberler

Son dakika haber... Asya ülkelerinde koronavirüs bilançosu açıklandı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı dünya genelinde 896 bin 926'ya yükseldi.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı dünya genelinde 896 bin 926'ya yükseldi. Asya ülkelerinde virüsün merkez üssü haline gelen Hindistan'da virüs kaynaklı ölü sayısı 72 bin 816'ya yükselirken; Pakistan'da vaka sayısı 299 bin 233'e yükseldi.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve etkisini sürdüren koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı dünya genelinde 896 bin 926'ya yükseldi. Asya'daki vaka sayıları da açıklandı. Pakistan'da salgında enfekte kişi sayısı 299 bin 233'e yükselirken; toplam ölü sayısı 6 bin 350 olarak raporlandı.

HİNDİSTAN'DA VAKA SAYISI 4 MİLYON 280 BİN 422

Hindistan'da ise toplam vaka sayısı 4 milyon 280 bin 422'ye ulaştı. Ülkede virüs nedeniyle 72 bin 816 kişi hayatını kaybederken; enfekte kişilerin arasında bulunan 3 milyon 323 bin 950 kişinin ise iyileştiği açıklandı.

KAZAKİSTAN'DA VAKA SAYISI 106 BİN 425

Asya kıtasında vaka sayıları hızla yükselen ülkelerden Kazakistan'da koronavirüs teşhisi konulan hasta sayısı toplamda 106 bin 425'e ulaşırken; virüs kaynaklı toplam ölü sayısı 1588 kişi olarak raporlandı. Ülkede toplamda 99 bin 893 kişinin de iyileştiği açıklandı.

ENDONEZYA'DA VAKA SAYISI 196 BİN 989

Öte yandan, Endonezya'da koronavirüs nedeniyle şu ana kadar 8 bin 130 kişi hayatını kaybederken; ülkede toplamda 196 bin 989 kişinin enfekte olduğu ve bunların arasından 140 bin 652 kişinin iyileştiği açıklandı.

FİLİPİNLER'DE TOPLAMDA 238 BİN 727 KİŞİ ENFEKTE

Filipinler'de ise salgında toplamda 238 bin 727 kişi enfekte oldu ve bunların arasından 184 bin 906 kişi iyileşti. Virüs nedeniyle toplamda 3 bin 890 kişinin de hayatını kaybettiği belirtildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Koronavirüs Wuhan Dünya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title