Haberler

Son dakika haber... Aşağı Şehitkemal'e Aliağa Belediyesinden hizmet yağmuru

Güncelleme:

Aliağa Belediyesi, mahallelerde temizlik, onarım ve yenileme çalışmalarına Aşağı Şehitkemal Mahallesinde devam ediyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın talimatlarıyla Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mahallelerde çevre düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy Mahallelerinin ardından Aşağı Şehitkemal Mahallesinde çalışan ekipler, mahalle genelinde çevre düzenlemesi başta olmak üzere ağaç budama, ot biçme, yol açma, oyun parkı onarımı ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

" Aliağa Belediyesi, Sorunlarımıza Çözüm Üretiyor"

Aşağı Şehitkemal Mahallesi Muhtarı Ayşe Algül, "Aşağı Şehitkemal Mahallemiz Çanakkale Otoyolu kenarında bulunuyor. Mahallemiz toplu bir yerleşime sahip ama mevki olarak çukur bir yerdeyiz. Onun için belediyemize biraz fazla iş düşüyor. Sağ olsun Aliağa Belediyemiz, her zaman sorunlarımıza çözüm üretiyor. Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallemizde çalışmalarına devam ediyor. Belediyemize iletmiş olduğumuz taleplerimiz yerine getiriliyor. Otların biçilmesinden tutunda ağaçların budanmasına ve çevrenin düzenlenmesine kadar her şey Aliağa Belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu çalışmalarla mahallemiz daha güzel olacak. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aliağa Belediyesi Serkan Acar Aliağa Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title