Haberler

Son dakika haber... AK Parti Karasu ilçe kongresi 26 Eylül'de yapılacak

Güncelleme:

Son dakika güncel haberi... AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, kongrenin 26 Eylül'de yapılacağını bildirdi.

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, kongrenin 26 Eylül'de yapılacağını bildirdi.

Yavuzyiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce kongre sürecini başlattıklarını,ancak yeni tip koronavirüs (kovid-19) nedeniyle ertelendiğini söyledi.

Genel merkezce ertelenen kongrelere yeniden start verildiğini ifade eden Yuvazyiğit, "Genel merkezimizin belirlediği tarihler arasında yapılması kararından sonra biz de Karasu ilçe teşkilatı olarak ilçemizde ve bölgemizde fındık sezonu ve turizm hareketliliğinden dolayı 26 Eylül tarihinde yapılması talebinde bulunmuştuk. İl başkanlığımız ve genel merkezimiz de belirlediğimiz tarihi uygun gördüler ve 26 Eylül'de ilçe teşkilatımızın kongresini yapacağız." dedi.

Gittikleri mahallerde ve sohbet toplantılarında vatandaşlardan sıcak ilgi gördüklerini ifade eden Yavuzyiğit, şunları kaydetti:

"İlçe Teşkilatı olarak her salı akşamı parti ilçe teşkilatımızda tüm birimlerimizle haftalık değerlendirme toplantımızı yapıyoruz. Partimize kayıt olmak isteyen birçok arkadaşımızın taleplerini değerlendirip giriş kararlarını alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. Şu anda teşkilatımızda 11 bin 500 üyemiz var. Zaten ilçemizin 40 bin civarında seçmeni var. Seçimlerde de 25 bin civarında oy alıyoruz. Aldığımız oyların yarısı kadar üyemiz var. Bu da sivil toplum kuruluşu olarak açık ara önde bir üyelik durumu olduğunu gösteriyor. İlçe teşkilatı olarak ortak kararımız 14 bini geçmektir."

Yavuzyiğit, seçim çalışmalarında verilen sözlerin yerine getirilmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Belediye Başkanı İshak Sarı ve meclisin yanında olduklarını ifade ederek, kendilerine desteklerini esirgemeyen il başkanı ve milletvekillerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Karasu Eylül Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title