Haberler

Son dakika haber | ABD'de Filistinli sivil toplum kuruluşuna yönelik bombalama tehdidi tepki çekti

Güncelleme:

Son dakika haber... ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan Filistin Amerikan Toplum Merkezi (PACC) adlı sivil toplum kuruluşuna yönelik yapılan bombalama ve ölüm tehditleri tepki çekti.

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan Filistin Amerikan Toplum Merkezi (PACC) adlı sivil toplum kuruluşuna yönelik yapılan bombalama ve ölüm tehditleri tepki çekti.

Yerel basına konuşan PACC çalışanları, dün bilinmeyen numaralardan 30 civarında telefon geldiğini, PACC'nin bombalanması dahil çalışanlara yönelik tecavüz ve ölüm tehditleri aldıklarını belirtti.

Telefonda ırkçı ve İslamofobik küfürlere de maruz kaldıklarını aktaran çalışanlar, numaralardan birinin Teksas eyaletine ait olduğunu tespit ettiklerini bildirdi.

Amerikan İslam İlişkileri Konseyi New Jersey Ofisi (CAIR-NY) yetkilileri de Clifton polis departmanı ve Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ile temas ederek PACC'ye yönelik güvenlik önlemlerinin artırılması ve olayın araştırılması talebinde bulundu.

CAIR-NJ Başkanı Selaedin Maksut, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu tehditlerin İsrail'in Gazze'ye 11 gün süren saldırılarının ardından gelmesinden dolayı ciddiye alınması gerektiğini, ülkedeki Filistinlilerin ve Müslümanların risk altında olduğunu belirtti.

Maksut, "İsrail'in Apartheid rejimini ve Filistinlileri öcü gibi gösteren vahşetini destekleyen propaganda, ABD'de Filistin ve Müslüman karşıtı nefret için verimli bir zemin sağlıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Cep Telefonu New Jersey Filistin Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title