Haberler

Son dakika haberi: 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gaziler kahvaltıda buluştu

Güncelleme:

15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gaziler kahvaltıda buluştu

İSTANBUL - Gaziosmanpaşalı şehit yakınları ve gaziler kahvaltıda buluştu. Buluşmaya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı. Kahvaltının ardından 15 Temmuz Şehitleri Anıtı'nda tören gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 15 Temmuz şehitlerini anmak ve gazilerle bir araya gelmek amacıyla kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı. Programa Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Müftüsü Osman Şen, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş katıldı. Kahvaltının ardından Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkındaki 15 Temmuz Şehitleri Anıtına geçildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören 15 Temmuz Şehitleri Anıtına çiçek bırakılarak son buldu.

Şehit ve gazi yakınlarını yalnız bırakmayan Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, "15 Temmuz ülkemiz tarihinde kara lekelerden birisidir ve aynı zamanda ders almamız gerek olaylardan birisidir. Aklını birilerine kiraya veren insanların yine ülkemizin güvenip emanet ettiği silahlar ile neler yapmaya kalkıştıklarını gösterdi. Tabi millet olarak aynı Kuvay-i Milliye gibi tek vücut olarak iradesine hiçbir emperyalist gücün teslim alamayacağını göstermiş oldu" dedi.

"Bütün şehitlerimize rahmet diliyorum"

Programa katılan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Biz önce kendi ilçemizde şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve yakınlarını kahvaltıda ağırladık. Onların yaşadığı o acı günlerin hatıralarını paylaştık. Sonrasında 15 Temmuz Şehitleri anısına yapmış olduğumuz 251 şehitlik anıtı ziyaret ettik. 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimize rahmet diliyorum. Biz millet olarak birlikte bir arada olduğumuz zaman 15 Temmuz'da hain darbe girişimine nasıl millet dur dediyse biz de bunun bir ifadesini yansıttık. İnşallah milletimizin o günleri bir daha yaşanmaması için buradan da dualarımızı ettik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

15 Temmuz Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title