Haberler
Güncelleme:

Evliliklerini kurtarma bahanesiyle kadınları taciz eden sözde hocanın 7 yıl hapsi isteniyor

Kendisini hoca olarak tanıtıp kadınları evliliklerini kurtarma vaadiyle taciz eden Burhan D. hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

Sapuri:

Peki buna inanan cahillere ne ceza verilecek? Yaşam boyu eğitim cezası verilmeli yoksa ahmet hocaya gidemezse mehmet hocaya yine gidecek bu cahil cühela takımı.

17
1
yanıtYanıtla
ZIRT:

Elon Musk beyin gücüyle ve otonom araç kullanma teknolojisini geliştiriyor , bunlar çıplak masajlı dini eğitim yapıyor. Biri ileri koşuyor biri geriye orta çağa koşuyor. Ne diyelim diyecek laf kalmadı.

7
2
yanıtYanıtla
tarıkat dusmanı adam:

ne tacızı tecavuz eden dıyeceksın goruntuler tecavuz dıyor gercı altına yatan kadın kendı ıstegı ıle yatıyor goruntuler oyle dıyor zorla ilişkı yok yanı

6
0
yanıtYanıtla
TTT:

ahahahahahha recep ivediğin sahnesi :))) dünyanın en cahil milletiyiz. . .

6
0
yanıtYanıtla
ADAM:

Cahil cühelalar bu ülkede cahillik bitmediği sürece işimiz zor

5
0
yanıtYanıtla
tahtakurusu:

Zaten 7 yıl yatması mümkün değil de yine de şaşırıyorum : 7 yıl mı? Adamın bence hiçbir suçu yok. Adam üflüyorum demiş millette koşa koşa gidip üfletmiş. Üfleyende değil üfletende kabahat.

5
0
yanıtYanıtla
celal T:

izin verenin hiç mi suçu yok? islam dininin çivisi çıktı. müslüman olduğumdan utanıyorum. her türlü pis iş onlarda. allah belanızı versin !

3
1
yanıtYanıtla
Ali:

"Müslüman olmaktan utanıyorum." demek çok büyük bir laf.Kusur varsa insanlardandır.O insana tepki gösterilmeli,inancımıza değil kardeşim.

yanıt0
yanıt0
garip:

adam tam hoca yeşilaycı devletçi ormanlar yok olmasın diye kağıt harcamıyor

4
0
yanıtYanıtla
one:

ya bu hocalara ne oluyo ya. . . ?

3
0
yanıtYanıtla
Mustafa Keser:

Hayaller paris yasanti somali

0
3
yanıtYanıtla
.....:

bu adam İstanbul akp muhalif başkanının belediyesinde görevlimi ?açılış fotoğrafında bu da görünüyor

2
1
yanıtYanıtla
ZIRT:

Aynen katılıyorum bu kadınlarda manyak , çıplak şekilde dini eğitim mi var , kadının arkasına dua yazmak nedir , bunların öbür tarafta cezaları çok ağır ve pozisyonları çok vahim olacak. Her iki tarafta ceza almalı.

2
1
yanıtYanıtla
bilgin:

ona inanıp giden. salak . lar. çok oldukca. sah tekarlarda. çok olur. namah rem deyip erkeğe bakmazlar. böyle adi bir. hoca bozuntusunun. önüne yatıp her yerini açar lar. neresinerde. kaldı. . namahremlik.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title