Haberler
Güncelleme:

Konya'da kulübeleri yakılan 9 yavru köpek yanarak can verdi

Konya'da, köpeklerin barınması için hayvanseverler tarafından yapılan kulübe ateşe verildi. Kulübede bulunan 10 yavru köpekten 9'u yanarak can verdi. Köpekleri besleyen Fadim Göbel, "Kulübe 10 yavru köpekle beraber yakıldı. 10 bebekten bir tanesi kurtuldu, 9 tanesi yanarak can verdi. Anne sadece bir tane bebeğini kurtarabildi" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

korkmaz çakar:

vicdanları sızlamıyor bu mahlukların

11
0
yanıtYanıtla
BEN:

ÇOK ÜZÜLDÜM . BÖYLE CANİ İNSANLARLA YAŞAMAK DA ÇOK ZOR. CEZA YOK YAPTIĞI VİCDANSIZLIKLA YAŞAYABİLİYORLAR VE HEP ARAMIZDA BİLMEDEN BİZ DE ONLARLA YAŞIYORUZ

4
0
yanıtYanıtla
deniz:

Bu nasıl bir vicdansızlıktır. Bir canlıyı yakarak öldürmek. Bunu yaparken kendi sonunu hiç düşündün mü cehennemin sonsuz ateşinde yanarken bu acının tarifini yaparsın. Allahın gazabından hiç mi korkmadın. ALLAH''ın vicdansız hayasızları kızgın lav külleriyleriyle bedenlerini taşlaştırdığını düşünerek hiç mi korkmadın eğer korksaydın yapmazdın. Bu yaptığınla Allaha meydan okuduğunu ve korkmadığını gösterdin.

4
0
yanıtYanıtla
Hakan:

O hayvanlari yakmak ne kadar merhametsiz insanlarin oldugunu gösteriyor.Eline ne gecti sanki.

2
0
yanıtYanıtla
Köylü:

Asıl hayvan bunlar diyecem hayvanlara hakaret olacak.Bunlar sadece MAHLUK.

2
0
yanıtYanıtla
aynn:

ALLAH BİN TÜRLÜ BELALARINI versin. . . kim yaptıysa aynı şekilde İNŞALLAH can van verir ŞEREFSİZLER. . .

1
0
yanıtYanıtla
E:

KONYANIN MANYA MEŞUR YA Bİ MANYAK YAPMIŞTIR

1
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Bu konya iyice şaşırdı adanayı ezdi geçti.

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bu vicdansız canilerin yetişmesini sağlayan sosyolojik ortamı da çok iyi tahlil edip ona göre tedbir almamız gerekmez mi ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title