Haberler

Son dakika gündem: Antalya'daki deniz paraşütü kazasına ilişkin davada yargılanan sanıklar beraat etti

Güncelleme:

Antalya'da deniz paraşütünün halatının kopması sonucu bir Rus turistin ölümü ve annesinin yaralanmasıyla ilgili yargılanan iki sanığın beraatine karar verildi.

Antalya 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Fatih Mehmet Çürümez, Hüseyin Sirek ve taraf avukatları katıldı.

Mahkeme savcısı mütalaasında, dosyadaki deliller ve bilirkişi raporunu dikkate alarak sanıkların beraatine karar verilmesini talep etti.

Sanıkların avukatı Rumi Mercan da olayın tamamen ani gelişen hava muhalefetinden kaynaklandığını belirterek heyetin mütalaa doğrultusunda karar vermesini istedi.

Son sözleri alınan sanıklar, suçsuz olduklarını, beraatlerine karar verilmesini talep etti.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, toplanan deliller ve dosyadaki bilirkişi raporlarını göz önünde bulundurarak sanıkların beraatine karar verdi.

Olay

Konyaaltı ilçesinde 14 Eylül 2019'da Mark ve annesi Tatyana Mitrofanov'un bindiği deniz paraşütünün halatı kopmuş ve Rus turistler bir otelin palmiye ağaçlarına çarpmıştı.

Kazada Mark Mitrafanov hayatını kaybetmiş, annesi Tatyana Mitrofanov yaralanmıştı.

Gözaltına alınan su sporları firmasının sahibi ile çalışanı tutuklanmıştı. Mahkeme heyeti, yurt dışına çıkış yasağı koyduğu sanıkların adli kontrol şartıyla tahliyesine karar vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Fatih Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title