Haberler

Son dakika gündem: Ahbaplar'dan 2 bin selzedeye yardım eli uzandı

Güncelleme:

Son dakika haberi... Genel Başkanlığını ünlü sanatçı Haluk Levent'in yaptığı Ahbap Derneği, Giresun'da yaşanan sel afeti sonrası bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Genel Başkanlığını ünlü sanatçı Haluk Levent'in yaptığı Ahbap Derneği, Giresun'da yaşanan sel afeti sonrası bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

İhtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek, yeni iş birliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak amacı ile kurulan Ahbap Derneği, Giresun'da yaşanan sel felaketinin ilk gününden bu yana Ahbap gönüllüleri ile Dereli'de sel afetinin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Sel felaketinin yaşandığı afet bölgesinde Kızılay ve AFAD ile birlikte ilk etapta 2 bin aileye iyilik götürebilmek için hazırlıklarını tamamlayan Ahbap gönüllüleri, bölgedeki hasarı tespit etmek için çalışmalara da katıldı. AFAD ile birlikte esnafa çizme ve su dağıtan Ahbaplar, sel yüzünden bölgede biriken toprak kaldırıldıktan sonra çalışmalarını çok daha hızlı bir şekilde yürüteceklerini açıkladılar. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haluk Levent Giresun Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title