Haberler
Güncelleme:

Polis memurunun ayağını kıran zanlı, vurularak yakalandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde hırsızlık ve yaralama suçlarından kaydı bulunan ve 10 ay hapis cezasıyla aranan zanlı, kendisini yakalamaya çalışan polis memurunun ayağını kırıp, kaçmaya çalışırken, tabancayla ayağından vurularak etkisiz hale getirilip yakalandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Bu teröristlere nefes aldırmayın.:

Geçmiş olsun sevgili kahraman polisim. Direk kafasına sıkın. Size birşey olmasın. Vatanın güvenliği için bu hainlere hiç acımadan sıkın. Yok edin. Allah sizi korusun yiğitlerim.

33
1
yanıtYanıtla
Bu teröristlere nefes aldırmayın.:

Direk kafasına sıkın. Gebertin gitsin hırsızı, torbacı, esrarcı teröristleri. Bunlar şehir teröristi. Sevgili polislerimiz, askerlerimiz bu hainlere sıkın gitsin.

28
1
yanıtYanıtla
Türkiye Cumhuriyeti:

malesef anayasal düzene ve şartlara uymak gerekir kimseyi öldürme hakkı yoktur kolluk kuvvetlerinin önce sağ yakalanması şayet kaçması veya yakalanması veya ihtarlara uymamasi alikonulmasi mümkün değilse etkisiz hale getirme hakkı doğuyor o da ilk etap havaya sonra vücuda o da öldürmek suretiyle değil kahraman polisimizin yaptığı gibi ayağa topuga belden altına..

yanıt1
yanıt3
Bu teröristlere nefes aldırmayın:

Bırak şu dürüst ayakları, bu hainler herşeyi yapacak bizim polisimiz eski sistem neymiş efendim dur ihtarı, havaya sık uyarı ateşi , yere sık ikaz ateşi, sonrada ayaklarına sık hafif incitmeden etkisiz hale getir. Ya yürüyün gidin şurdan. Terörist direk polisimize sıkıp acımadan öldürüyor, sen gelmişsin polisçilik oynayacaksın. Sıkın sevgili polislerimiz askerlerimiz direk sıkın. bu ülkenin bu milletin güvenliği ve sigortası sizsiniz. Direk sıkın ve birbirinizi koruyup kollayın. Kralsınız yiğitler.

yanıt8
yanıt1
Ali Verme:

İHA''nın fotoğrafları var. Yazılan haber DHA''nın, kaynak ise gene aynı fotoğraflara da kaynak gösterseydiniz, nasıl bir gazeteciliktir bu ya.

3
0
yanıtYanıtla
Keko sibirya:

Polisimize Askerimize uzanan eller kirilsin . Polisin olmadiği şehirde nizam yok huzur yok yaşama güvencesi yok.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title