Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Gökçeada'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika: Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde saat 23.41'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 43 kilometre derinliğinde meydana geldi. Öte yandan, AFAD'dan yapılan ilk açıklamada, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi paylaşıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

As:

Bence bu depremler büyük depremin habercisi

1
3
yanıtYanıtla
Büşra:

aynen Öncü bu depremler hatta tek bir depremin değil şiddetli pek çok yıkıcı sarsıntının öncüleri. . . Depremleri fay hatları yapmaz, ALLAH sarsar.

yanıt1
yanıt0
Dede:

Her an Deprem olabilr agustos dikkat

2
1
yanıtYanıtla
As:

Bence bu depremler büyük depremin habercisi

0
2
yanıtYanıtla
ERENN2N:

Ülkemiz aktif deprem kuşağında geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum artçılar olacaktır tedbirli olunmalı söylentilere kesinlikle inanmayınız.

1
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Doğru yol Allah''ın yoludur. Allah ise intikam alan bir ilahtır. Allah''ın mübarek intikamını kendilerini mümin sanan münafıklardan başkası inkar etmez. Allah o münafıklardan da intikam alır. Depremler, Seller, Kasırgalar, Tsunamiler Allah''ın intikam alma biçimlerindendir. Allah sevdiği kul hakkı yemeyen kullarını böyle acımasız işkencelerle öldürmez ve bu çok nettir. Allah''ın riayet edilmesini istediği hakları çiğneyen ve çiğneten insanlar keyifleri oldukça yerinde olduğu bir sırada imha olur

1
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Allah razı olsun adaşım.

yanıt0
yanıt0
DR. MÜCEHAİT:

Zina arttıkça zelzele uyarır insanoğlunu.. ne diyim... uyarmakta bir yere kadar..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title