Haberler

Galatasaray, Sahasında Konuk Ettiği Göztepe'yi 1-0 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında sahasında Göztepe'yi konuk eden Galatasaray, Onyekuru'nun attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve puanını 6 yaptı.

Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumunda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, Göztepe'yi ilk yarıda bulduğu tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray'a rakibi karşısında galibiyeti getiren golü 43. dakikada yeni transferlerden Henry Onyekuru kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Galatasaray, Spor Toto Süper Ligde puanını 6'ya çıkardı. Göztepe ise ikinci haftayı da puansız kapattı.

GALATASARAY HAFTAYA ALANYASPOR'U KONUK EDECEK

Galatasaray, Süper Ligin 3. haftasında taraftarı önünde Alanyaspor'u konuk edecek. Göztepe ise bir sonraki hafta İzmir'de Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Ali Han:

Galatasarayim yine Şampiyon

2
2
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Paratör de kurtaramayacak.sizi ...

0
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

Sen kurtarırsın artık otorite

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

FATİH TERİM HOCA MOCA DEĞİLDİR. HALA TUDORUN EKMEĞİNİ YİYORDU ONUDA BİTİRMİŞ. GEÇEN SENE BU TAKIMIN TAMAMINA YAKINI YENİ KURULMUŞTU. ŞİMDİ GEÇEN SENEKİ TAKIMIN HEMEN HEMEN AYNISI. TUDOR OTURMAMIŞ TAKIMLA GEÇEN YIL İLK 6-7 HAFTADA ORTALIĞI TOZ DUMAN ETTİ ŞİMDİ? NERDE O TAKIM? HANİ DİKİNE PAS. HANİ HIZLI ATAK. ORTA SAHADA AL GÜLÜM VER CANIM. AL KALECİ VER MUSLERA. ŞANSI OLSA GÖZTEPE BAŞTAN 2-0 YAPAR VE MAÇI ALIRDI. AKŞAMKİ MAÇI İZLERKEN UTANÇ DUYDUM. BARCA İLE Mİ OYNUYORUZ DEDİM.

1
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

Hadi ordan çok bilmiş. Anlamadığın konularda ahkam kesme.

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

VATANDAŞ MAL ORTADAYKEN SEN NEYİ BİLİP BİLMEDİĞİMİ TARTIŞIYORSUN Kİ. BEN BİŞEY BİLMİYORUM NETİCE KABAK GİBİ ORTADA. HAFIZANI TAZELE GEÇEN SEZONUN İLK HAFTALARINI VE SON HAFTALARINI VE ŞİMDİYİ KARŞILAŞTIR. HADİ İŞİNE CANIM BANA BULAŞMA.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

NERDE KALMIŞTIK YOLA DEVAMMMMMMMMMMMMMM:):):):)

1
2
yanıtYanıtla
hayati:

eskiden yerli milli futbolçuları deger yeriliyordu bende deger yeriyordum futbolla ilgileniyordum ama bu yapançı yarak hastalıgı yüzünden futbolu izlemekten nefret ediyorum

0
2
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Conconlar şansızdık. Demezlermi bende buna tutuluyom iyimi. Göztepe elinden kaçırdı. Sizi. Aldığınız 3 puana sevinin öğünde başınıza koyun. Ezikler...

0
2
yanıtYanıtla
şampiyon:

Maçı aldık ama tesadüfen takım 1 haftada nasıl bu kadar berbat olabilir.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title