Haberler

Galatasaray, Emre Taşdemir ile 1,5 Yıllık Anlaşmaya Vardı

Güncelleme:

Galatasaray, kısa süre önce görüşmelere başladığını açıkladığı Emre Taşdemir ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray, Marcao'nun ardından ikinci transferini de açıkladı. Yapılan açıklamada Emre Taşdemir'le 1.5 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Galatasaray, Emre Taşdemir'in kulübümüze transferi için oyuncu ile anlaşmaya vardı. Sol bek olarak görev alan Emre Taşdemir, 8 Ağustos 1995 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.

Profesyonel futbol kariyerine 2012-2013 sezonunda MKE Ankaragücü formasıyla başlayan Emre Taşdemir, 2013-2014 sezonunun sonuna kadar MKE Ankaragücü formasını terletti. Bu dönemde toplam 32 maçta forma giyen oyuncu, 7 kez gol sevinci yaşadı ve bu mücadelelerde 4 kez sarı kart gördü.

700 BİN EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

2013-2014 sezonun sonunda 700 bin Euro karşılığında Bursaspor'a transfer olan Emre Taşdemir, 2018-2019 sezonun devre arasına kadar Bursaspor kadrosunda yer aldı ve bu dönemde toplam 66 resmi karşılaşmada Bursaspor'un formasını terletti. Bu karşılaşmalarda 2 gol 9 asiste imza attı.

Altyapı kategorilerinde 32 kez milli formayı terleten Emre Taşdemir, 8 Haziran 2015 tarihinde o dönemde milli takım teknik direktörü olarak görev yapan Fatih Terim'in görev vermesiyle beraber ilk kez A milli takım formasını giydi. Emre Taşdemir toplam 4 kez A milli takım formasını terletti. Yeni transferimiz Emre Taşdemir'e hoş geldin diyor, sarı kırmızılı forma altında nice başarılar diliyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

KÖFTECİ SELAHATTİN:

SERDAR AZİZİ HİÇ UĞRUNA GÖNDERMEK PAHALIYA PATLIYACAK. BİRDE SERDAR FENERE İMZA ATARSA BATSIN SİZİN EGONUZ

6
10
yanıtYanıtla
ADNZ:

la köfteci bana ekmek arası bol acılı köfte gönder bekliyorum la canın çekti

yanıt0
yanıt0
Erhan:

Çöp

3
11
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

İbrahimoviç diyodu bu conconlar. Neyse hayaller aleminde yaşıyorlar. He He diyin geçin millet...

4
7
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

Bu conconlar sana 3 5 beden buyuk gelır. siz goztepeyı ızleyın futbol ogrenın bıraz. super lıge nasıl cıkılır basarı nasıl elde edılır. bırak sana kalmadı ıbrahımovıc

yanıt3
yanıt1
ADNZ:

KSK SALAK HERİF BİZİM KUPANIN BAŞINI YEDİNİZ HALA ÖTÜYORSUN ZURNACI SENDE

yanıt1
yanıt1
arslan:

golcü alın golcü hemde 2 tane en acelesinden takımda 2 solbek var stoperde bol kadro dışı bırakıp laf olsun transfer yapıyorsunuz boşa vakit kaybı 7 aydır bir golcü alamadınız hepiniz suçlusunuz. gidin istifa edin

7
4
yanıtYanıtla
KILKUYRUK:

YEDEK KLÜBESİ İÇİN İYİ TRANSFER TÜRKİYE KUPASINDADA İŞE YARAR. . .

8
1
yanıtYanıtla
Huseyin12:

3 sene boyunca topa ayagi deymemis futbolcuya acaba yonetim nekadar maas verecek. Cengiz yonetimi resmen Galatasarayi soymustur. Bilesiniz ki bu taraftar digerleri gibi sizi de asla unutmaz ve asla affetmez.

4
3
yanıtYanıtla
Hakkoo:

Kafası düzelirse iyi bir sol bek sol açık

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title