Haberler

Galatasaray, Emre Akbaba'yı Kadrosuna Kattı

Güncelleme:

Galatasaray, ismi transfer listesinin başında olan Aytemiz Alanyasporlu Emre Akbaba'yı kadrosuna kattı.

Aytemiz Alanyaspor'un yıldız ismi Emre Akbaba'nın Galatasaray'a transferi tamamlandı. Akbaba için ödenecek bonservis bedelinin 4 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Öğlen yapılan zirvede ana Sponsorlardan NEF'ten yardım istendi. Daha önce 3 milyon Euro veren Galatasaray, NEF'in 1 milyon Euro daha vermesiyle transfer gerçekleşti.

Galatasaray'ın bugün Türk Telekom Stadında basın toplantısı yapılacağı belirtildi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Sponsorlarımızdan bir tanesi, transferle ilgili bize sponsor olacak. 1-2 saat içerisinde sizlere sevindirici haberler vereceğiz." açıklaması yapmıştı.

Albayrak, "UEFA'ya bir söz verdik ve bu kriterlerin dışarısına çıkmayacağız. Bugün bir transfer açıklayacağız ve bunun bir kısmını da NEF sağladı, kendisine teşekkür ediyoruz. Kuruşun hesabını yapıyoruz, yapacak transferlerimizden birine sponsorlarımızdan biri destek olacak" diye konuşmuştu.

Yıldız futbolcu Emre Akbaba'nın transferi ile ilgili Fenerbahçe cephesi sessizliğini koruyor.

NEF'TEN AÇIKLAMA: ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Galatasaray'ın sponsorlarından NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ise "Galatasaray'ın ana sponsoru olarak Sarı-kırmızılı Kulübe her zaman yardım etmeye hazırız. Mali dengeyi sağlaması açısından ve Galatasaray taraftarlarını rahatlamak neticesiyle Emre Akbaba transferı için elimizden geleni yaptık" ifadelerini kullandı.

Timur, ayrıca "Gerek görülürse diğer transfer için de her zaman yardıma hazır olacağız. Galatasaray yönetimine bunu bildirdik" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

gs:

fener kadar yüzsüz takım yok

18
12
yanıtYanıtla
CAPS:

en büyük eylence yine fenev

19
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

EZİKLERDE 2 SAAT OLSADA UMUTLANDILAR. AYNI BURSADAN GOL HABERİMİ VAR 2-2 Mİ OLDU DEYİP SAHADA 2, 5 DAKKA ŞAMPİYONLUK KUTLADIKLARI GİBİ. KOMİK CAMİA FENER

21
4
yanıtYanıtla
Y E Ö:

ya en son fenevbahce alıyodu noldu :D alamadılar mı ? kudurun ŞAMPİYON CİMBOM YAZDIRACAĞIZ HEDEF22

12
12
yanıtYanıtla
CAPS:

ezikler boşu boşuna çırpındı

15
8
yanıtYanıtla
CAPS:

emre nin GALATASARAYlığına ali koçun gücü yetmidi

16
5
yanıtYanıtla
BÜYÜK BJK:

Kariyeri kötü olacak yazık oldu adama

6
15
yanıtYanıtla
ASLAN BEY:

TİNERİ SABAH İÇME BARİ . .

yanıt9
yanıt1
EZİK GS:

BOŞ YAPMA (ASLAN BEY )

yanıt3
yanıt2
Fb:

Hani sen benimdin

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title