Haberler

    Süper Lig'de Gökhan Gönül sürprizi! Teklif yapıldı

    Güncelleme:

    Devre arasında transferin en hareketli takımı olması beklenen Cim Bom, sezon sonu için flaş bir adım attı, Gökhan Gönül'ü gündemine aldı.

    Beşiktaş yönetimi, Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Gönül'le masaya oturdu. Siyah-Beyazlı ekipten yıllık 1 milyon 875 bin Euro ücret alan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncuya 1 milyon 100 bin Euro teklif edildi. Beşiktaş ile uzlaşamayan Gökhan için bu gelişmenin ardından Galatasaray'ın devreye girdiği öğrenildi.

    GÖKHAN GÖNÜL GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

    Sezon sonu transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray; Gökhan'a yıllık 1 milyon 800 bin Euro ücret ve 2+1 yıllık sözleşme önerdi. Gökhan'ın da bu öneriye sıcak baktığı ifade ediliyor.

    MARIANO'NUN YERİNE GÖKHAN

    Bu sezon Beşiktaş'ta 12 maçta forma giyen ve 1 gol, 2 asistlik performansla oynayan Gökhan Gönül 34 yaşında. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano'ya yeni kontrat önermeyen Aslan'ın Gökhan Gönül'le devre arasından sonra son görüşmeyi yapıp işi bitireceği öğrenildi.

    (Fanatik)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Gökhan Gönül Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
    500

    Yorumlar (12)

    ES-ES 66:

    GS Çöp toplamaya devam ediyor !!!

    13
    4
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    HANGİ TARAFA GÜLÜYORDUK

    14
    2
    yanıtYanıtla
    Gubu:

    Dev deyince gülesim geldi :D

    9
    4
    yanıtYanıtla
    gökhan gönül:

    iyi la paralarda suyunu çekmişti zaten

    8
    2
    yanıtYanıtla
    düşünen insan:

    sanmam

    4
    2
    yanıtYanıtla
    KRAL:

    Başlığa bak, Habere bak. . ''''Dev Klüp'''' :) bende yurtdışından teklif var sandım. cinconmuş :))

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Sade Vatandaş:

    Tudor''un gençleştirdiği takımı Terim 2 sezonda yine verteran takımına Çevirdi. alt yapıya önem vermiyorsun bari genç transferler yap hoca. Galatasaray''ı emekli sandığına çevirdiniz. Zaten taktik maktik yok bam bam bam. . . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    İmkansız ötesi.:

    Gökhan GÖNÜL karakterli ve kazandığı paranın her kuruşunu fazlasıyla hakedecek bir iş ahlakına sahip Profesyoneldir. Bu özellikleri bir en başta sözü geçen sözde dev ama özde alakasız olan malum takıma gitmesine bir kere imkan vermez. Sözün özü GG futbolu bırakır ama malum takıma gitmez. Gerekirse Anadoluya gider yine de Beşiktaşı bırakıp himmete gönül vermez. Çünkü gönülü temiz bir insandır.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    messy:

    Haberin resmi gerekli cevabı vermiş :DDD

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Recai:

    Sakın ha ya nerden buluyonuz cıkmaları biz istemıyoruz sakın almayın

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title