Haberler

PFDK'dan, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e Hak Mahrumiyeti Cezası

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

PFDK, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. İşte TFF'den yapılan açıklama:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun 13.11.2018 tarih ve 29 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar belirtilmiştir. GALATASARAY A.Ş. Başkanı MUSTAFA CENGİZ'in, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 40.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

black eagle 1903:

ağlaya şampiyon olduğunuz yıllar geldi aklınıza galiba gassaraylılar. Amma ağlakmışsınız ya. ne ağladınız be salatasaraylılar. ya bu fransız takımına gelen hepsi mi ağlak olur ya. ezikler dolmuş bu cinconspora. ağlayacaksanız bırakın bu işi conconlar.

8
12
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

BAS CEZAYI 6 AY BUNLAR 6 RAKAMINI COK SEVIYORLAR

4
8
yanıtYanıtla
SON KADIKÖY ŞAMPİYONU:

SON KADIKÖY ŞAMPİYONU GALATASARAYSON KADIKÖY PİYONU fenev

yanıt8
yanıt2
:

fenerlilere gerçekten acıyorum . hayatlarında tek övünebildikleri şey bu . ondan sonra niye şampiyon olamıyoruz niye şampiyonlar ligine gidemiyoruz niye küme düşüyoruz . yönetim , futbolcu , taraftar inanın futbol vizyonu sıfır .

yanıt1
yanıt1
:

şampiyonlar ligine üç takım gider FENER RİZE ERZURUM tabi kümeye küme. güm.

yanıt2
yanıt2
black eagle:

Olmadı yakışmadı. Bir Beşiktaşlı olarak yakıştıramadım bu ağlamaları gassaraylılara. Alıştınız tabi kumpasla, tehditle, eyyamla şampiyon olmaya. Amma ağlakmışınız be salatasaraylılar. Zamanında bu himmetspor çok beleş şampiyonluk aldı. yıl 1997 bedava şampiyonluk. Gesede arif kendini yere ata ata şampiyon oldu

5
6
yanıtYanıtla
Zoruna mı gitti fb:

Olmayan kornerden gol atınca var neden yoksa ezik cinconlular olmayan taç danda gol böyle oluyor. Zaten taç dan önce faul var ama var sadece sizin için var. Ne agladiniz be

8
3
yanıtYanıtla
E.Y.:

Galatasaray haberine şikecilerle tinerciler yorum yapmış korkunun ecele faydası yok yancılarınızla birlikte hepinizi üst üste... anladınız siz

5
5
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Az bile çok şımardı...

5
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

KAPA LAN ÇENENİ. HER YERDE VIRVIRVIRVIR ETME DİNGİL NAYLON ŞAPKACI.

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title