Haberler

Fenerbahçe, Sezonun İlk Maçında Bursaspor'u 2-1 Yendi

Güncelleme:

Fenerbahçe, sezonun ilk maçında Bursaspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen, Giuliano (pen.) ve Josef de Souza'nın attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında Fenerbahçe ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Fenerbahçe, 2-1'lik skorla kazandı.

Bursaspor, 16. dakikada William Troost-Ekong'un golüyle öne geçti. Fenerbahçe, 22. dakikada Giuliano'nun penaltı golüyle eşitliği sağladı. 30. dakikada sahneye çıkan Josef de Souza ilk yarının ve maçın skorunu belirledi.

Hakem Halil Umut Meler, 22. dakikadaki penaltı pozisyonunda VAR'dan destek aldı. 30. dakikada ise Josef'in golü sonrası, VAR'dan çıkan karar sonrası golü onayladı. Hakem Meler, 56. dakikada Bursaspor lehine penaltı verdi ve VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonun ofsayt olduğuna karar verdi.

BURSASPOR PUANLA TANIŞAMADI

Fenerbahçe, bu sonuçla ilk maçından 3 puanla ayrıldı. Bursaspor ise ilk hafta puanla tanışamadı.

Fenerbahçe, 14 Ağustos Salı günü Benfica ile oynadıktan sonra 18 Ağustos Cumartesi akşamı 21.45'te Yeni Malatyaspor'un konuğu olacak. Bursaspor ise 18 Ağustos Cumartesi akşamı 19.15'te Kayserispor'u evinde ağırlayacak ve ilk 3 puanıyla tanışmak isteyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josef de Souza Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

asd:

o benfica bu feneri param parça eder (gerçekler acıdır kızmayın futbol korner bayrağının orya tupu çek zaman öldür mantığındaki takımları darma duman eder perişan eder)

4
2
yanıtYanıtla
Osman:

Ne muhteşem dönüşü. Hakem var denen saçmalığı fener için kullandı. Bir penaltı uydurdu. bursanın iki penaltısını yedi. İkinci fener golü öncesi tekmeyi 2 mt. den es geçti. 3 puanı bursadan çalıp fenere verdi. Muhteşem geri dönüş aslında bu.

1
1
yanıtYanıtla
Fanatik Fenerli:

Fenerbahçe düşmanları yine iş başında , düşünün bu içinizdeki kin gözünüzü öyle bir karartmışki görüneni bile inkâr ediyorsunuz. Var sistemi görüneni söylemek demektir, demek ki siz gerçeklerden rahatsız oldunuz.2010-2011 sezonunda fenerbahçeye kumpas kurdunuz yetmedi , fenerbahçe nin otobüsünü kurşunladınız yetmedi, şimdi de var sistemi ile göstere göstere kazandık yine bahaneler üretmeye başladınız.

0
0
yanıtYanıtla
Kaan:

Hasan Ali ve Neustadter kazmalarini gönderin.. Yakismiyolar bu takima

0
0
yanıtYanıtla
Muhtar:

Muhteşem geri dönüş nedir ya? Altı üstü 1-0''dan o da hakem yardımıyla. . .

0
0
yanıtYanıtla
KARA MAMBA):

VAR VAR VAAAAARRRRRRR

0
0
yanıtYanıtla
BURAK(B):

Var olsada olmasada size hep PENALTILAR VAR!!!

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınBRS 16:

hakem talimatları direk VAR-dan aldı volkanın topa çıkarken fb li oyuncunu eliaçıkta top ele değiyor VAR. değişsinYOK olsun VAR varın bşıdakiler zaten var .

0
0
yanıtYanıtla
Kobranın gücüm:

Hak yemeye devam İstanbul takımları.Hakemlerle yola devam.

0
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Ağlamaya erkenden başladı ezikler ağlamaya devam HER ZAMAN HER YERDE. EN BÜYÜK FENER

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title