Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Fenerbahçe, sahasında Konyaspor'a 2-0 yenildi

Son dakika: Fenerbahçe, konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Sezonun ilk yenilgisini alan sarı lacivertlilerin 4 maçlık galibiyet serisi de son bulmuş oldu. Fenerbahçeli Pelkas'ın ilk yarıda attığı gol VAR incelemesi sonrası iptal edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

AZİZCİ İSMAİL KARTAL YERE YATSANA YERE YATSANA:

Fenerbahçe yine tetikçi hakemlerin gazabına uğradı. Feneri şampiyon yapmamak için her şeyi yapacaklar. Valencia omuz kol arasındaki bölgeyle topu kontrol ediyor. Hakem ise el var diyor. Hakemlerin muhkeme, pozisyon analiz etme yeteneği yok. Türk hakemleri futbolun katili maalesef. Konyalılar sürekli yerlere yattı. Yerlerde süründüler maçı 2-0 bitirmek için. Pelkasın jeneriklik golü güme gitti. 6s ve Başakşehiri de yarışa dahil edecekler. Stattaki Fbli fanlar İsmail kartala sen de yatsana ismail dedi :D

1
3
yanıtYanıtla
MARJİNAL BJK:

Sen Gaziantep Beşiktaş maçını seyretti mi tetikçiler sadece size mi var ? Hem nereden biliyorsun şampiyon olacağınızı ne kadar kendinizi beğenmiş dev aynasında gören taraftarlarsınız.

yanıt0
yanıt1
....:

AltAY 13143 milyon euro

1
1
yanıtYanıtla
reis:

VAR fb yi katletmek için, gs yide kurtarmak için var. . . ALİ koç iyi uykular. . biz ne dedik adam alma hakem al. . sözde fb li nihat özdemir İSTİFA. . . KURDU KUZUYA BOĞDURURKEN KILIN KIPIRDAMIYOR YAZIKLAR OLSUN. . .

1
0
yanıtYanıtla
reis:

bu fenerden adam olmaz, . . hak aramasını, bağırmasını hakeme düdük astırmasını bilmiyorlar, her sene aleni TİYATRO oynanıyor, ali koçtan tık yok, bak hakem mafyası bir haftada 6 puana etki etti, fb yi evinde yendirttiler, gs de deplasmanda galip getirttiler, fb bu çetelerle nasıl başedecek. . . nasıl biri söylesin VAR sadece fb yi katletmek için mi var.

1
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Fenerbahçeden açıklama futbolcularimizin Performansı her zamanki gibi mükemmeldi hakemlerimiz formsuzdu

0
1
yanıtYanıtla
MARJİNAL BJK:

Canerin ortaları bu kez yenmek için yeterli olmadı Fener için sanırım . Sadece Gökhan ve Canerin ortaları ile futbol oynamaya çalışan Fenerbahçede ben futbol adına çalışılmış planlanmış bir oyun şekli göremedim tamamen doğaçlama sağdan soldan ortalar ile oynanan futbol bu kez Fenere yetmedi .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title