Haberler

Fenerbahçe, Deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 1-0 Mağlup Oldu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olan Fenerbahçe sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon deplasmanda en çok kazanan takım olan Fenerbahçe, Phillip Cocu yönetiminde sezonun ilk deplasman maçında Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu ve ilk yenilgisini yaşadı.

Ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getiren tek gol, karşılaşmanın 70. dakikasında Danijel Aleksic'ten geldi. Sol çaprazdan sert bir vuruş yapan Aleksic, Volkan Demirel'in de hatasıyla Malatyaspor'a galibiyeti getirdi.

MALATYASPOR LİGE 2'DE 2'YLE BAŞLADI

Geçen hafta sahasında Bursaspor'u yenerek sezona galibiyetle başlayan Fenerbahçe, ilk deplasmanında ilk yenilgisini yaşayarak 3 puanda kaldı. Geçtiğimiz hafta Göztepe'yi yenen Yeni Malatyaspor ise yeni sezona 2'de 2 yaparak başlayıp 6 puana çıktı.

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Göztepe deplasmanına çıkacak. Yeni Malatyaspor ise deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

Serkan:

Fener bu malatya dan ne çekti be her malatya maçında kabus

22
0
yanıtYanıtla
KUS BEYİNLİ FENEVLİLER:

Hahahahhaaaaaa noldu ezik kus beyinli fenevliler

18
3
yanıtYanıtla
AZIZ YILDIVIM BEN:

AZIZ YILDIVIMIN AHINI ALDINIZ AHINI BENIM AHIMI ALDINIZ AHIMI

yanıt1
yanıt0
CAPS:

Malatya Malatya eşi bulunmaz

14
1
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Bu gidişle Koç’ta gidici gibi

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

agla

14
0
yanıtYanıtla
WATANDFAŞ II:

Değil Ali Koç gökten HIZIR inse bu feneri kurtaracak yok! Şımarık bir takım. diğer takımları kendilerinden küçük gõren fakat sıradan bir Kadı köy kulübü!. Malatya sporua tebrikler.

12
1
yanıtYanıtla
Yazıklar olsun:

Ulan fener senin gibi takım olmaz olsun Bir alay malı toplamışsınız.. Gidin genç oyuncu alın 1 sene küme düşün ama bomba gibi geri dönün

11
0
yanıtYanıtla
Selo:

Avrupayı bırak Turkiyede alt kademedeki takımları geçemeyen 3.lig takımı seviyesinde bir fener 2-3 senedir aynı.

10
1
yanıtYanıtla
Ari-sili:

Fenerbahçe pişmanlıktır(: sorun değil ama cimbomu yenerler bir maçlığına şampiyon olurlar(: basit takım taraftarı ne olacak

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title