Haberler

Erdoğan'dan Döviz Açıklaması: Ezana ve Bayrağımıza Saldırıdan Farkı Yok!

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında "Ekonomimize yönelik saldırının doğrudan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik saldırılardan hiçbir farkı yoktur." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban bayramı nedeniyle görüntülü mesaj yayınladı. Mesajına tüm islam aleminin Kurban bayramını kutlayarak başlayan Erdoğan, "Ekonomimize yönelik saldırının doğrudan ezanımızı ve bayrağımıza yönelik saldırıdan hiçbir farkı yoktur amaç aynıdır. Amaç Türkiye'yi ve Türk milletini dize getirmek, esir almaktır" diye konuştu.

VATANDAŞLARIN KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın Türkiye ile birlikte İslam âlemine hayırlar getirmesi, rahmet ve bereketinin sıkıntılardan kurtuluşa vesile olması temennisinde bulundu.

"TÜRK MİLLETİ, BİRLİĞİ SAYESİNDE BİNLERCE YILDIR AYAKTA"

Türk Milleti'nin; iyi günde de kötü günde de birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek ve tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başardığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, son yıllarda karşılaşılan her saldırının, her darbe girişiminin ve tuzağının bu sayede bertaraf edildiğini belirtti.

Milletin; bugün de aynı erdemli tavrı gösterdiğine ve Kurban Bayramı'ndan hemen sonra 947'nci yıldönümü idrak edilecek olan Malazgirt Zaferi'nden bu yana pek çok badirelere göğüs gerdiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özgürlüğümüzün sembolleri olan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik her saldırıya aynı azim, kararlılık ve dirayetle karşılık verdik" diye ekledi.

"EKONOMİMİZE SALDIRININ, EZANA VE BAYRAĞIMIZA YÖNELİK SALDIRIDAN FARKI YOK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Önümüzdeki hafta 96. yıldönümüne ulaşacağımız 30 Ağustos Zaferi de, vatanımıza sahip çıkma irademizin tezahürlerinden biriydi. 15 Temmuz'da, maziden atiye kurduğumuz köprüyü ve coğrafyamızdaki bin yıllık varlığımızı canımız pahasına koruma kararlılığımızı bir kez daha gösterdik. Ekonomimize yönelik saldırının, doğrudan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik saldırılardan hiçbir farkı yoktur. Amaç aynıdır. Amaç, Türkiye'yi ve Türk Milleti'ni dize getirmektir, esir almaktır. Biz, boynuna boyunduruk vurulmasındansa boynunun vurulmasını tercih eden bir milletiz. Terör örgütleriyle, içimizdeki ihanet çeteleriyle, bin bir hileyle, desiseyle, tuzakla çökertemedikleri Türkiye'yi, döviz kuruyla pes ettireceklerini sananlar, yanıldıklarını pek yakında göreceklerdir."

BAŞKAN ERDOĞAN BİRLİK VURGUSU YAPTI

Türkiye'nin bunların hepsinin de üstesinden gelecek güce, imkâna ve dirayete sahip olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeter ki biz bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım" dedi.

Mesajında, Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan vatandaşların da ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filistin'den Suriye'ye, Güney Asya'dan Türkistan'a kadar dünyanın pek çok yerinde zulüm altında inleyen tüm mazlumların kurtuluşu için Rabbimize dua ediyorum" ifadelerine yer verdi.

"BAYRAM SEVİNCİMİZİ MATEM HAVASINA BÜRÜNDÜRMEMEK İÇİN TRAFİK KURALLARINA UYALIM"

Araçlarıyla yollara çıkan tüm vatandaşlardan; dikkatli olmalarını, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini ve trafik kurallarına harfiyen uymalarını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için, lütfen hepimiz üzerimize düşenleri yapalım" tavsiyesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram mesajını, "Kurban Bayramı'nın gönüllerimize ferahlık, hanelerimize mutluluk, ülkemize aydınlık getirmesi dileğiyle, bir kez daha sizlere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum" sözleriyle tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title