Haberler
Güncelleme:

Çocuklarının gözü önünde karısını öldüresiye darp edip pencereden atmaya kalktı

Gaziantep'te cezaevinden çıkan koca, iki çocuğunun annesi feci şekilde darp edildikten sonra pencereden aşağı atmaya kalktı. Hastanelik olan talihsiz kadın, tedavisinin ardından sığınma evine yerleştirilirken babası ise yaşananlara isyan etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

salmayın:

salmayın ya bu insan müsvettelerini dışarı

25
0
yanıtYanıtla
Budun:

Ceza evinden cikanin yuzu gosterilmiyor !! Darp edilen bayananin yuzu medyada gosteriliyor !!! ! Sucluyunun resmini tam olarak gosteriyorsunuz herkes gorsun bilsin

20
0
yanıtYanıtla
ADA:

Elleri kırılsın

18
0
yanıtYanıtla
adalet istiyorum:

Ah be amca yarım kalan işini halletsin diye Devletimiz serbest bırakmış. Yoksa zannediyonmu ki bir insan iki olucak. Yazık insanımıza yazık. Her konuda aynı tabloları görmekten usandık. Ama bu kadar oluyor.

16
1
yanıtYanıtla
Karaca Kurt:

Denetimli serbestlik yasası yapanların çoluklarından çocuklarından kendilerinden çıksın acısı

13
0
yanıtYanıtla
deyvani10:

kız babası olmak ne kadar zor sen el bebek gül bbek büyüt. ve böyle bir şerevsize ver

9
0
yanıtYanıtla
korkmaz çakar:

tipinde meymenet yok dürzünün

8
0
yanıtYanıtla
Nuri:

Yav, Kadınlar gerçekten bu devirde de, bir türlü koca olarak Ne yapsa etse memnun edemiyor, Kadınlar bu internet devirde onları akılarını başlarından almış, kocaya karşı, saygısızlık sevim sızlık memnuniyet sızlık, koca yı hor görmek, onlara ne yapsak memnun etmemek işte daha neler, bunu koca yi şiddete mecbur eder. ve hata her gün kadınların ölüm lerine mal oluyor.!!!

3
5
yanıtYanıtla
yoldangeçenmaydanoz:

uyuşturucu, gasp, tehdit ve adam yaralama suçlarından mahkum olmuş birini hiç bir kadın memnun edemez. söylediklerinde kısmen doğruluk bulunsa da konuyla çok alakası yok.

yanıt1
yanıt0
Hedo:

Göstersenize sunun yüzünü, gösterin tükürelim yüzüne.

4
0
yanıtYanıtla
Burak:

Hayır anlamdığım yüzünü buzlamak nedir ya neyini saklıyosunuz?

3
0
yanıtYanıtla
DEREN:

suç işliyorlar 2 gün hapis sonra dışarı salıyorlar anlamıyorum hangi akla hizmet niye bizim kanunlarımız yetersiz. millet vekilleri bakanlar ne yapıyor acaba çok merak ediyorum. niye kanunları tekrar gözden geçirip caydırıcılığı yüksek cezalar kanunlaşırılmıyor. sıkıldık artık aynı türden haberleri izlemekten adamlar ne olursa olsun suç işleyip 2 gün sonra serbest . akıl alır gibi değil. Allah hepimize yardım ede.

1
0
yanıtYanıtla
internet filozofu:

antep urfa adana diyarbakır buraların insan! ları çok vahşiler kıtır kıtır adam keserler cinayet işlerler çok geri kalmış buralar asimile edilmeli buralar

0
0
yanıtYanıtla
..:

Kötü olan artik bu haberlerin siradan olmasi vahim gercekten. Allah hakedenin cezasini versin ne diyelim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title