Haberler

Son dakika! Bursa'da cinayet ve yaralama sanığı yargılanıyor

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Bursa'da silahla ateş ettiği iki kişiden birini öldürdüğü, diğerini yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Bursa'da silahla ateş ettiği iki kişiden birini öldürdüğü, diğerini yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Rüstem Ö. (64), Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Taraf avukatları ise mahkeme salonunda hazır bulundu.

Mahkeme başkanı, Adli Tıp Kurumundan gelen rapora göre sanığın cezai ehliyetinin tam olduğunu bildirdi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen sanığın damadı İbrahim A, öldürme ve yaralama olayını görmediğini ifade etti.

Kayınpederinin, eşi Resmiye Ö'den yaklaşık 12 yıldır ayrı yaşadığını belirten İbrahim A, "Köyde ve Bursa'daki Göçmen Konutlarında evi vardı. Zaman zaman köye gelip kalıyordu. Maktul Mustafa T, kayınpederimden tarla kiralamış. Ayrıntıları tam olarak bilmiyorum. Kendisi, Mustafa T'den alacaklı olduğunu belirtiyordu. Yaralanan Ali K. ile arasında problem olup olmadığını bilmiyorum." dedi.

Rüstem Ö. ise hakkındaki suçlamaları reddederek tahliye talebinde bulundu.

Sanığın tutukluluğunun devamına ve ayrı yaşadığı eşinin gelecek duruşmada tanık olarak dinlenilmesine karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Nilüfer ilçesi Konaklı Mahallesi'nde 2019 yılının temmuz ayında silahla vurarak Mustafa T'yi (60) öldürdüğü, Ali K'yi yaraladığı ve ardından kaçtığı iddia edilen Rüstem Ö, jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı. Çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan Rüstem Ö. hakkında cinayet ve silahla yaralama suçundan dava açılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Bursa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title