Haberler

    Son Dakika Beşiktaşhaberleri (2 Şubat 2017 Perşembe)

    FutbolArena - Beşiktaş ile ilgili 2 Şubat 2017 Perşembe günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik.

    FutbolArena - Beşiktaş ile ilgili 2 Şubat 2017 Perşembe günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik. İşte o haberler:

    Caner Erkin'in sahalara dönüş tarihi

    Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin sahalara ne zaman döneceği konusunda bir tarih verdi. BeinSports'a konuşan yıldız futbolcu şunları söyledi:

    SEN YOKKEN BEŞİKTAŞ'IN PERFORMANSINI NASIL BULUYORSUN?

    "Gayet güzel. Şampiyonlar Ligi'nden elenmemize rağmen UEFA'da devam edeceğiz yolumuza. Ligde bence karamsar bir kötü durumumuz yok. Lideriz zaten. Tabi ki zaman zaman kötü performanslar olabilir. Hocamız ve bizler robot değiliz. Kötü oynadığında da büyük takımların kazanması lazım. Beşiktaş takımının her zaman kazanması lazım. Şu anda ben karamsar bir durum görmüyorum. Ligi en üstte bitireceğimize inanıyorum."

    BEŞİKTAŞ AVRUPA'DA NEREYE KADAR GİDEBİLİR?

    "Kadromuz çok kaliteli. Takviyeler de oldu. Beşiktaş'ın hedefi her sene şampiyonluk. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyon olmalıyız. UEFA Avrupa Ligi'nde de finale kadar gitmeli ve bunu hedeflemeliyiz. Artık içli dışlı tek maça geçtik. Bizim burada tek maç usulü olduğu için çok iyi konsantre olup ligde ve Avrupa'da sonuna kadar gitmeliyiz."

    "AVRUPA'DA OYNAYAN KALİTELİ OYUNCULARIMIZ VAR"

    "Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynayan çok kaliteli oyuncularımız var. Quaresma, Adriano, ben, Gökhan. Buralarda oynamayan oyuncular için de büyük etken. Tecrübe yansıtmak, konsantre olmalarını sağlamak açısından faydalı."

    "KENDİMİ GÖRÜNCE İNANAMIYORUM"

    "Kendimi eleştirdiğim çok oluyor. Çünkü izlediğimde bazen inanamıyorum. Maçtan sonra da her zaman maçı izlerim. Kendim ve takımım ne yapmış görmek isterim. Baktığımda böyle öfkeli diyeyim... Gerçekten hatırlamıyorum yaptığımı. O anda yaptığımı hatırlamıyorum. O anda bazı şeyler istemsiz gerçekleşiyor. Kaybetmeye hiçbir zaman katlanamıyorum ve kabullenemiyorum. Benim bir lafım var, ben hırsımı, mücadelemi ve öfkemi yitirdiğimde futbolu bırakmalıyım."

    "BENİM TOPA AGRESİF OLMAM GEREKİYOR"

    "Hakemler ve hocalarımızla da didiştiğim zamanlar oluyor. Daha sert olabiliyorum. Aslında agresif olmam gereken yer top. O konuda bunları hepsini kendime özeleştiri olarak bulunduruyorum. Soyunma odasında tabi ki kırdığım insanlar olursa, bağırdığım arkadaşlarım olursa kalplerini alıyorum, tatlıya bağlıyoruz."

    INTER TRANSFER SÜRECİ: "ŞAKA SANDIM BİR AN."

    "Inter'e ilk gittiğimde Mancini vardı. O çok istemişti beni. Gittiğimde hiçbir problem yoktu. Sonra ani bir şekilde Mancini görevden ayrıldı. Sonra Frank de Boer geldi. Daha 3 gün oldu ve hiçbir şey görüşmeden "Seni takımda görmek istemiyorum dedi." Ben de herhalde şaka yapıyor dedim. Birebir bana söyledi. Görmek istemiyorum derken düşünmüyorum dedi. Ben de şaşırdım ve bunu açıklaman lazım dedim hocaya. Ancak bir açıklama olmadı. Ben de böyle bir durumda bu takımda kalmanın anlamı yok dedim. Sonra transfer süreci başladı. Yönetim beni takımda tutmak istedi. Sonra transfer süreci başladı ve Beşiktaş'ta buldum kendimi."

    "TÜRKİYE'DE BU İŞLER KÖTÜ ALGILANIYOR"

    "Galatasaray'da oynadım. Fenerbahçe'de oynadım senelerce. Kendim açımdan sıkıntı olacağını zannetmiyordum. Diğer büyük kulüpleri de gördüm. Ancak tabi Türkiye'de farklı olaylar oluyor. Avrupa'da bütün büyük kulüpler birbirlerinden oyuncu alışverişinde bulunuyor fakat Türkiye'de bu işler değişik oluyor. Kötü algılanıyor diyelim. Benim açımdan problem olmayacağını biliyordum. En başta taraftarımız olsun, geldiğimde beni çok içten karşıladılar. Yönetimimiz olsun, taraftarımız olsun, takım arkadaşlarım olsun. Çok iyi karşılandım."

    "TARAFTARIMIZI FUTBOLUMLA SAHİPLENECEĞİM."

    "Hafif bir tepki olacağını düşünüyordum. Gökhan'ın da gelmesi az da olsa tepki kafamdan gitti gibi. Ben de taraftara oynadığım futbolla karşılık vermek istedim -ki, beni sahiplesin. Ben onları, taraftarımız da beni çok iyi hissetti. Güzel bir duygu paylaşımı oldu. Beni inanılmaz sahiplendiler. Ben de onları her zaman sahiplenmeye devam edeceğim."

    "BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYORUM"

    "Ben Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Bunu hocama ve başkanımıza da ilettim. Kulübümüz tercihi yapacak."

    "OĞUZHAN İLE ARAMIZDA ŞAKAYLA KARIŞIK BABA OĞUL İLİŞKİSİ VARDI"

    "Hemen hemen tüm takım arkadaşlarımı milli takımdan tanıyorum. Hepsiyle iyi anlaşıyorum. Oğuzhan'dan yaş olarak çok büyük olmasam da şaka anlamında baba oğul olarak takılıyoruz birbirimize. Şaka yapmayı çok seviyorum ben. Bir insanı kaşları çatık gördüğümde onu güldürene kadar gidip uğraşırım."

    "FİŞEK LAKABI HOŞUMA GİDİYOR"

    "Fişek lakabının mazisi Manisaspor'dan Sebahattin hocam vardı. O askere gittiğinde her şeye fişek diye cevap veriyormuş. İşte askerlerden birisi soruyorlarmış, nasılsın diyorlar, fişek komutanım diyormuş. Her şeye fişek diye cevap veriyormuş. Hocamın da oradan içinde bir şey kaldı. Ben de hareketli olduğumdan o günden bu yana bana fişek denmeye başladı ve üzerime kaldı. Ben de hoşnut oldum. Güzel bir lakap bence. Ondan sonra devam etti.

    "ŞENOL HOCA ANLATTIKLARINDAN DAHA DA İYİYMİŞ"

    "Şenol hocayı anlattıklarından daha da iyiymiş. Çok iyi anlatıyorlardı ama anlattıklarınnın da üstündeymiş. Hakkında çok iyi şeyler duymuştum. Dedikleri kadar babacan tavırları olsun, futbolcularını sahiplenmesi olsun ve ikilii ilişkileri olsun, gerçekten çok iyi bir teknik direktör, çok iyi bir insan. Antrenmanda bizi dinliyor. "

    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Beşiktaş'ın, Antalyaspor'u yendiği maçta sakatlanan Caner Erkin sağlık durumu hakkında bilgi verirken, sahalara ne zaman döneceği konusunda da konuştu. Beinsports'a konuşan Caner Erkin'in açıklamaları şu şekilde:

    "1.5 - 2 AY SONRA DÖNECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

    "Öncelikle şunu söyleyeyim, 3 aylık süreci doldurduk. Beklenenden erken bir sürede çalışmalara başladım. Doktorlarımız benimle güzel ilgileniyor. Koşulara devam ediyorum. Koşuları yaptığım sırada hafif hafif ağrılarım oluyor ama bunları doktorlarımız söylemişti zaten. Ben de hazırlıklıydım. Tahminen 1.5 - 2 ay sonra sahalara döneceğimi düşünüyorum."

    Ricardo Quaresma tek başına Galatasaray'ı yakaladı

    Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Ricardo Quaresma'nın istatistikleri de birçok takımı geride bırakıyor. Portekizli yıldız, ceza sahasına orta açma konusunda tek başına Galatasaray'ı yakaladı.

    Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ta ikinci baharını yaşayan Ricardo Quaresma, önceki akşam yaptığı 2 asistle farklı Konyaspor galibiyetinin baş mimarı oldu. Ligde 9, genelde ise 11 asiste ulaşan Portekizli yıldız, gol paslarını genellikle kanat ortaları ile buldu.

    Tecrübeli oyuncu, ulaştığı başarılı orta değeri ile tek başına 11 takımı geride bırakıp, Galatasaray'ı da yakaladı. 167 ortada 55 isabet sağlayan Quaresma; Kasımpaşa, Alanyaspor, Başakşehir, Adanaspor, Antalyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Konyaspor'un üzerinde yer aldı. Beşiktaşlı futbolcu, 11 asistinin yanı sıra takımına 5 gollük katkı sağladı.

    Cenk Tosun, Mario Gomez'i aratmıyor

    Yükselen form grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Cenk Tosun, bu sezon çıktığı 19 lig karşılaşmasında 15 kez ağları sarsmayı başardı.

    Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre yıldız futbolcunun, kalan 15 maçlık serüveni, geçen sezon 26 golle krallık tacını takan Mario Gomez'in attığından daha fazla bir skorla tamamlamayı hedeflediği öğrenildi.

    Fanatik Gazetesine konuşan Cenk Tosun "Alanyaspor karşısında olduğu gibi Konyaspor mücadelesine de bel ağrısıyla çıktım ama yine de gollerimi attığım için çok mutluyum. Özellikle attığım ilk golde topla iyi dönüp çok güzel bir vuruş yaptım. Takımıma katkı yapmak bana keyif veriyor. Konyaspor karşısında yaptığım hat-trickle şimdiden kariyer rekoru kırdım. İlk etapta 20 golü aşarsam kendimi iyi hissederim diyordum. Ama daha çok maç var. İnşallah sakatlık olmazsa bu sayıyı da aşmayı planlıyorum. Umarım sezon sonunda hem şampiyon olup formamıza 3. yıldızı takarız hem de gol kralı olurum" ifadelerini kullandı.

    Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Konyaspor karşısında yaptığı hat-trickle maça damgasını vuran Cenk Tosun'la ilgili olarak karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda "Cenk'in eşi Ece Tosun'un doğum günüymüş. Cenk'e, 'Gol atmadan eve gelme' demiş. O da 3 gol birden attı. Bundan sonra yapacağımız belli. Ece'yle her maç öncesinde konuşup bu sözleri tekrar etmesini isteyeceğiz" dedi.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Caner Erkin Cenk Tosun Konyaspor Spor Haberler Son Dakika

    Bakmadan Geçme

    TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title