Haberler

    Son Dakika Beşiktaş Haberleri (8 Şubat 2017 Çarşamba)

    Güncelleme:

    FutbolArena - Beşiktaş ile ilgili 8 Şubat 2017 Çarşamba günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik.

    FutbolArena - Beşiktaş ile ilgili 8 Şubat 2017 Çarşamba günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik. İşte o haberler:

    Beşiktaş, Van Persie'ye dava açmaya hazırlanıyor

    Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide siyah beyazlı taraftarların olduğu tribüne doğru dil çıkaran ve özellikle Tosic'e doğru elini şortuna sokan Van Persie'ye Beşiktaş cephesinden büyük tepki var.

    Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası derbisinin en çok konuşulan futbolcularından biri olan Robin Van Persie'ye siyah beyazlıların tepkisi sürüyor. Van Persie'nin ceza alıp almayacağı büyük merak konusu olurken, Beşiktaş yönetimi ise Hollandalı futbolcuya dava açmaya hazırlanıyor.

    Beşiktaş yönetimi Van Persie'nin derbide dil, kol ve abartılı provokatif hareketleri nedeniyle 6222 sayılı Sporda Şiddet Yasası kapsamında ayrı bir dava açmayı planlıyor.

    Servet Yardımcı'dan Fikret Orman'a "Süt Kupası" göndermesi

    Çeyrek ve yarı final kura çekiminde konuşan Servet Yardımcı, "Türkiye Kupası 55 yıllık geçmişe sahip köklü bir organizasyon. Tüm Türkiye'yi kucaklama misyonuyla hareket eden organizasyonun marka değerini düşürecek söylemlerden kaçınmalıyız. Başında Türkiye yazan bu kupanın manevi değerini sahiplenmeliyiz. TFF olarak bu kupanın marka değerini artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kupanın farkındalığını artırmak için çalışıyoruz. Son 16 turu maçlarını hafta sonu oynatarak ne kadar önem verdiğimizi gösterdik." ifadelerini kullandı.

    "DERBİDE HATAMIZ VARSA ÖZÜR DİLERİZ"

    Öte yandan Fikret Orman, Vodafone ile yenilenen sponsorluk anlaşmasında derbiyle ilgili sözlerine açıklık getirerek şunları söyledi:

    "Fenerbahçe maçı çok uzadı. Ezeli rakibimizle çok maç yaptık ve yapacağız da. Futbol konuşmamız lazım. Biz büyük bir kulübüz, efendiyiz. Bizim olacağımız yerler işte böyle büyük firmalarla anlaşma yapılan yerler. Derbiyle ilgili yaptımız ne hata varsa herkesten özür diliyorum. Futbol herkese mutluluk vermeli. Bunun için uğraşmalıyız. Bizim açımızdan maç. Pazar gününde kalmıştır. Bende de hatalar var. Polemik yaratacak konulara girmemeliydim. Üzgünüm. Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum. Türkiye Kupası'nda tur atladılar. Biz lig ve UEFA Kupası'na odaklandık."

    Flaş iddia! " Pascal Nouma'nın cezasını Beşiktaş istedi"

    Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada Van Persie'nin elini şortunun içine soktuğu görüntüler gündem oldu. Beşiktaş cephesi, yıllar önce benzer bir hareketten dolayı Pascal Nouma'nın 7 ay ceza aldığını ifade ederek Van Persie'ye de benzer bir ceza verilmesini talep ediyor.


    Elini şortuna sokması nedeniyle geçmişte 7 ay ceza alan Pascal Nouma, sosyal medyada ses getirecek açıklamalarda bulundu. TFF'nin o dönem kendisine 5 ay ceza vereceği ancak Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili'nin 7 ay ceza gelmesini sağladığı iddiası hakkında ilk kez konuştu.

    Pascal Nouma açıklamasında, "Hayatımın her döneminde başım dik yürüdüm. Yaptığım harekete mazeret aramadım. Formamı düzeltiyorum falan demedim. Sustum, cezamı çektim. Evet zamanında yanlış bir hareket yaptım, linç edildim. Hiçbir sporcunun aldığım cezayı alsın istemem. Hareketin ardından ne oldu, ne yaşandı bilmiyorum. TFF'nin bana 5 ay vereceğini ama yönetimin 7 ay verdirdiği söylendi. Kimileri de TFF kendi kararıyla 7 ay ceza verdi dedi. Benden sonra bu hareketi yapan birçok futbolcu ceza almadı. Tek bildiğim bana karşı verilen bu cezanın kimseye verilmediğidir. Herhalde ben öldükten sonra da hala tartışılacak." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Pascal Nouma Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler Son Dakika

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title