Haberler

Son Dakika | BBP Lideri Destici: "O gece şehadet şerbeti içen 251 vatan evladını rahmetle anıyorum, yüzlerce gazimizi de minnetle selamlıyorum"

Güncelleme:

Son dakika habere göre ANKARA (İHA) – Ankara Kent Konseyi Başkanlığına ikinci kez seçilen Halil İbrahim Yılmaz'ı ziyaret eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "O gece şehadet şerbeti içen 251 vatan evladını rahmetle anıyorum.

ANKARA (İHA) – Ankara Kent Konseyi Başkanlığına ikinci kez seçilen Halil İbrahim Yılmaz'ı ziyaret eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "O gece şehadet şerbeti içen 251 vatan evladını rahmetle anıyorum. Yüzlerce gazimizi de minnetle selamlıyorum" dedi.

BBP Genel Başkanı Destici, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Destici, "Bugünkü ziyaretimizin amacı Halil İbrahim Yılmaz Bey ikinci defa Ankara Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Ben de kongreyi yakından takip ettim. Belki de Kent Konseyi'nin tarihinde ilk defa bu kadar geniş bir katılım oldu. Yönetim kuruluna baktığımızda da Ankara'daki tüm kesimlerin içinde temsil imkanı bulduğu, sadece Ankaralı olarak değil diğer yönüyle baktığımızda da hem içinde sanatçılar var, mimarlar var, siyasetten gelenler var, yerel yöneticilikte tecrübesi olanlar var, üniversite temsilcileri var, gençler var, kadınlar var. Çok geniş tabanlı bir yönetim kurulu oluştuğunu da gördük. Bunun için de böyle bir oluşumu sağladığı için başarıldığı için ayrıca tebrik ediyoruz" dedi.

15 Temmuz darbe girişimini de lanetlediklerini söyleyen Destici, "O gece şehadet şerbeti içen 251 vatan evladını rahmetle anıyorum. Allah rahmet eylesin. Yüzlerce gazimizi de minnetle selamlıyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title