Haberler

Başakşehir, Arda Turan'a 2 Milyon 500 Bin Lira Para Cezası Verdi

Güncelleme:

Medipol Başakşehir, şarkıcı Berkay'ın burnunu kırıp, silahla hastane basan Arda Turan'a 2 milyon 500 bin TL para cezası verildiğini ve Arda'nın sözleşmesinin, yargı kararını verene kadar devam edeceğini açıkladı.

Medipol Başakşehir Kulübü, şarkıcı Berkay ile kavga eden Arda Turan ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Arda Turan'ın karıştığı kavgayla ilgili karar alan Medipol Başakşehir kulübü, 31 yaşındaki futbolcuya 2 milyon 500 bin TL para cezası verildiğini duyurdu.

Ayrıca Başakşehir'in açıklamasında "Oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz." ifadesine yer verildi.

İŞTE BAŞAKŞEHİR'İN ARDA TURAN AÇIKLAMASI:

"Yönetim Kurulumuz 15.10.2018 tarihinde saat 19:30'da tek gündem maddesi ile olağanüstü toplanmış ve oyuncumuz Arda Turan'la ilgili bir kısmını aşağıda açıkladığımız bazı kararlar almıştır.

Milli Takım maçları nedeniyle verilen 3 günlük izin sırasında futbolcumuzun işlediği iddia edilen ve medyaya yansıyan fiillerinin İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün etik ve profesyonel anlayışı ile hiçbir şekilde bağdaşmadığını belirtmek isteriz. Konunun yargıya intikal etmesi sebebiyle ek karar ve yaptırım haklarımızı saklı tutarak, kendisini 2 milyon 500 bin TL para cezası ile cezalandırdığımızı, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz.

Saygılarımızla"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

Refik:

Umarım bir an önce en kötü duruma düşersin arda turan çocuklarımıza kötü örnek oldun hepsi seni sever sayardı şimdi adam değilsin adam

16
3
yanıtYanıtla
DÖNER DOLAŞIR SENİ BULUR!!:

Kardeş düşmanın bile olsa kimseye beddua etme. .

yanıt1
yanıt0
Uzman:

Ardayı hala koruyorlar çünkü tepedeki emretmiş

12
5
yanıtYanıtla
İnönü kahramandır:

Ey yandaş medya: aspor, Fotomaç vs. Rahmetli İnönü ile uğraşacağınıza yandaşınız Arda turan adlı zanlıyı en ağır biçimde eleştirin

14
1
yanıtYanıtla
yere yatsana abdullah avcı:

Göksel gümüşdağ ve Abdullah Avcı , Ardanın suç işlemesine duyarsız davrandı ve suçuna ortak oldu. Takımdan göndermelisiniz Arda Turanı.

13
1
yanıtYanıtla
TRUMP-ABD:

Zengin adama dunyanın heryerinde kapılar açıktır. . dunyada bir çok ligde oynar burdan davayı kazanırsa. sonra peşinden koşarsınız milli takıma gelsin diye.

4
9
yanıtYanıtla
beter!!:

nedense hiç acımıyorum beter olsun

9
3
yanıtYanıtla
TVGOZ:

Bu ödül ona. . . . . .

9
3
yanıtYanıtla
tacettin ark:

takımdan kovma cesaretinde bulunamayan başakeşhir spor klübüne de bu kişiliksizliğinden dolayı koca bir yuuuuuuuh çekiyoruz onlardan silahla basılmaktan korkmuş anlaşılan herkes kabadayı olmuş bu memlekette arda gibi ufak tefek bir adama vursan yarısı boşa gidir elinde silah ile şov yapıyor biri de çıkıp sinek gibi ezemedi şu serseriyi

11
1
yanıtYanıtla
34:

Olan şu yukardaki bu emri vermiş belli onu uyguluyorlar papaz gibide bir yargı durumu yaptılarmı göya kuyruğu kurtaracaklar hesap sanki böyle

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title