Haberler

Son Dakika | Ankara'da zincirleme trafik kazası: 4 yaralı

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre Başkent'te bir otomobil, bir tır ve bir otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Başkent'te bir otomobil, bir tır ve bir otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Olay, Ankara- Eskişehir D-200 yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.D. kontrolündeki tır, S.Ü. kontrolündeki 06 PLB 89 plakalı özel halk otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hakimiyetini kaybeden S.Ü.'de İ.T. kontrolündeki 06 PJL 70 plakalı otomobile çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada bir kişi itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılırken, olayda toplam 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından tedavilerinin devamı için hastaneye götürüldü. Olay hakkında soruşturma başlatıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir İtfaiye Ankara Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title