Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Ankara'da sağlık çalışanlarına yönelik saldırıda 2 şüpheli tutuklandı

Son dakika: Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si, "kamu malına zarar verme" ve "görevini yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Ata:

Ahlaksızlar şu hale bak. İnşallah birgün o hastanedekilere muhtaç olursunuz da bulamaz sürünürsünüz. Toplum mikropları.

23
2
yanıtYanıtla
foto haber:

habere göre sağlık çalışanları şiddete uğramamış, bir yere sığınmış fotosu var. devlet malına zarar vermekten ceza alacaklar.

2
9
yanıtYanıtla
Vatandas:

Tutuklanmalari icin belirlenmis standartlar yok ki Devletsiz Ulkemizde..Baksaniza 2 tane zorla suc bulunmus..Zaten boyle kiytirik tutuklanmalar da milletin gazini biraz almak icindir..Ulkemizdeki olaylarda kim en fazla internet ortamini fazla mesgul ederse , millete artik ayip olmasin diye biraz ceza veriyorlar gibi yapiyorlar..Cunku ulkemizde hangi olaylar Kamu Davasi oldugunun ,yazilmis STANDARTLARI yok..

2
0
yanıtYanıtla
Adam:

Saldırıya ugramışlar acıları buyık anlaşılabılen bır durum. Ama ama bu saldırya uğrayan kişiyi yaşama döndurmeye çalışan sağlukcılar ordakiler. Neyin kafasonı yaşıyonuz. Yatın içerde şimdi. Bu donemde zaten mahkemenızde olmaz. 8 10 ay yattıgınızla kalırsınız.

0
0
yanıtYanıtla
Re:

En ağır cezayı almalılar hatta müebbet verecen ibret icin

0
0
yanıtYanıtla
adem:

yağmacılık.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title